Reacție dură după discursul lui Dragnea: „Ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”

Loading...

Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reacţionat, duminică seara, la discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, la şedinţa Consiliului Naţional al partidului, afirmând că acesta este „paranoic” şi că locul său este „ori la Bălăceanca ori la Rahova”.

„Paranoicul de la Gratia. Pe de o parte nonconflictuala Vasilica cere unitate în cele sase luni. Pe altă parte banditul de la Gratia vrea suspendarea preşedintelui Iohannis. Drogaţi, bani de la Soros, colegi trădători, sabotori printre funcţionari… E clar, ori îi găsim un loc la Bălăceanca, ori la Rahova”, a scris Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

El a postat şi definiţia bolii paranoia, citând din dicţionarul limbii române.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, printre altele, că partidul a fost supus „celui mai amplu şi bine pregătit program anti”, adăugând că a fost trădat de unii pe care i-a crezut colegi şi camarazi.

De asemenea, el le-a cerut, duminică, deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

Citeste si:  Merkel, apel despre drepturile femeilor în politică

Citiți și:

Cum poate fi pus sub acuzare Klaus Iohannis pentru înaltă trădare pe procedură parlamentară. Ce prevede Constituţia României

 

Tăriceanu: Maior, Coldea, Kovesi şi Livia Stanciu stabilesc cine poate fi preşedintele României sau cine poate fi ministru

 

Dragnea: „România a fost acuzată de lucruri care se întâmplă peste tot în UE. Ni s-a cerut să dăm mai multe puteri preşedintelui Iohannis”

 

Liviu Dragnea, atac la şefii serviciilor secrete: Unde e patriotismul când văd finanţatori de acţiuni anarhiste?

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. Au apărut 3 noi filmări din noaptea incendiului din Colectiv.