Reacţie de la Bruxelles: Argumentele aduse de Marian Munteanu şi Dragomir se înscriu în linia manipulărilor din timpul campaniei Brexit

Loading...

„Europuls atrage atenţia asupra manipulării promovate de Daniel Dragomir şi Marian Munteanu ce pledează pentru ieşirea României din UE. Argumentele aduse de dumnealor se înscriu în linia manipulărilor promovate în Marea Britanie în timpul campaniei Brexit. De când s-a declanşat procedura de ieşire a Marii Britanii din UE s-au clarificat multe din neadevărurile spuse în timpul campaniei Brexit. Evocăm faptul că România este un beneficiar net în ceea ce priveşte fondurile primite de la nivel european, contribuind în 2017 la bugetul UE cu 1,228 miliarde euro şi fiindu-i alocate 4,741 miliarde de euro. Această afirmaţie demontează astfel declaraţia lui Daniel Dragomir conform căruia: «A cam venit vremea să ne gândim serios la ce este bine şi pentru România. Că pentru salariile şi beneficiile domnului Timmermans ne-am cam umilit destul. Nu credeţi că ne-aţi furat destul ca să ne mai daţi şi lecţii?»”, arată Europuls. 

Europuls face apel la responsabilitate şi discernământ în declaraţiile publice. „O dezbatere despre un subiect atât de important precum apartenenţa României la Uniunea Europeană nu poate fi pornită de la afirmaţii şi declaraţii nefondate faptic cu caracter manipulator. Invităm liderii politici din România să respecte valorile şi principiile însuşite de România odată cu aderarea la Uniunea Europeană şi să condamne fără echivoc ideea unei eventuale ieşiri a României din Uniunea Europeană, idee care ar face un imens şi ireparabil deserviciu cetăţenilor ei“, arată experţii europeni. 

Citeste si:  Ierarhia și aparența - un comentariu scris de Ioan Vieru

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a lansat, pe Facebook, un manifest anti-UE, sub titlul „Roexit”, prezentând zece motive pentru care, în opinia lui, România ar trebui să părăsească Uniunea Europeană. De asemenea, mesaje împotriva Uniunii au fost lansate şi de Liviu Dragnea şi Marian Munteanu.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna