Politica

Reacția șefului Anti-Discriminare la acuzațiile de antisemitism ale lui Ilan Laufer la adresa lui Klaus Iohannis: Sunt extrem de grave!

Loading...

Preşedintele CNCD, Asztalos Csaba, a declarat marţi seară, la un post de televiziune, că afirmaţiile lui Ilan Laufer despre Klaus Iohannis sunt „extrem de grave” şi a indicat că Laufer a fost numit odată ministru de către actualul şef al statului.

„Sunt nişte declaraţii şi acuzaţii extrem de grave. Este un subiect cu care nu este bine a glumi. E un subiect pe care nu putem să îl utilizăm în lupta politică fără a avea argumente şi fără a avea probe în acest sens”, a declarat marţi, la o televiziune de știri, preşedintele CNCD, Asztalos Csaba.

Preşedintele CNCD a ţinut să precizeze că Ilan Laufer a fost numit o dată ministru de Klaus Iohannis.

„Văd că sunt acuzaţii apărute încă din campania electorală prezidenţială din 2014 şi sunt elemente şi atacuri legate de apartenenţa etnică a dlui Iohannis. Acum, ca simplu fapt, eu din câte îmi aduc aminte, dl Laufer a mai fost membru al Guvernului, numit de acelaşi preşedinte, dl Klaus Iohannis, cetăţean român, etnic german”, a spus Csaba, citat de Mediafax.

Ilan Laufer, acuzații feroce la adresa lui Iohannis: Precum Ceaușescu, a vândut un evreu român. Nu știu cui și pe ce bani”

Ilan Laufer face acuzații: „Am informaţii certe că mi se pregătește un dosar penal la comanda preşedintelui”

Ilan Laufer: „Iohannis comite un nou act de antisemitism prin respingerea mea. Voi face plângere la Consiliul Anti-Discriminare!”

Noi credem că e interesantă și această știre

Oreste Teodorescu acuză Realitatea TV că i-a interzis prezența în platou cu un minut înainte de a intra în direct

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.