Politica

Reacţia Comisiei Europene: Nu avem o agendă politică

Loading...

Reacţia Comisiei Europene: Nu avem o agendă politică 1

La o zi în care politicienii coaliţiei PSD-ALDE s-a întrecut în acuzaţii la adresa Comisiei Europene, Bruxelles-ul a oferit prima reacţie, pentru Realitatea TV. „Nu avem o agendă politică. Facem ce ni s-a încredinţat să facem la momentul aderării României la UE.” 

„Comisia nu ţine cont de tabere politice. Încercăm mereu să prezentăm analize cât se poate de obiective şi de echilibrate asupra situaţiilor din cele două state membre. Evaluările pe care le-am făcut în rapoartele noastre au fost susţinute mereu de statele membre la nivelul Consiliului UE”, se spune în reacţia oferită de CE postului Realitatea TV.

„Puteţi să vă uitaţi şi la analizele GRECO sau ale Comisiei de la Veneţia – toate arată aceleaşi lucruri. După cum a spus ieri şi prim-vicepreşedintele Timmermans, MCV ajută, nu pedepseşte. Scopul este, desigur, să se facă progrese în vederea încheierii MCV. Comisia va face o nouă evaluare a progreselor în acest mandat.”

Reacțía Bruxelles-ului vine după ce politicienii coaliţiei de guvernământ au acuzat, la unison, aşa-zisul amestec al instituțiilor europene în procesul legislativ din România şi de încălcarea suveranităţii. 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.