Reacţia Comisiei Europene: Nu avem o agendă politică

Loading...

Reacţia Comisiei Europene: Nu avem o agendă politică 1

La o zi în care politicienii coaliţiei PSD-ALDE s-a întrecut în acuzaţii la adresa Comisiei Europene, Bruxelles-ul a oferit prima reacţie, pentru Realitatea TV. „Nu avem o agendă politică. Facem ce ni s-a încredinţat să facem la momentul aderării României la UE.” 


„Comisia nu ţine cont de tabere politice. Încercăm mereu să prezentăm analize cât se poate de obiective şi de echilibrate asupra situaţiilor din cele două state membre. Evaluările pe care le-am făcut în rapoartele noastre au fost susţinute mereu de statele membre la nivelul Consiliului UE”, se spune în reacţia oferită de CE postului Realitatea TV.

„Puteţi să vă uitaţi şi la analizele GRECO sau ale Comisiei de la Veneţia – toate arată aceleaşi lucruri. După cum a spus ieri şi prim-vicepreşedintele Timmermans, MCV ajută, nu pedepseşte. Scopul este, desigur, să se facă progrese în vederea încheierii MCV. Comisia va face o nouă evaluare a progreselor în acest mandat.”

Reacțía Bruxelles-ului vine după ce politicienii coaliţiei de guvernământ au acuzat, la unison, aşa-zisul amestec al instituțiilor europene în procesul legislativ din România şi de încălcarea suveranităţii. 

Citeste si:  Iohannis, despre amnistie şi graţiere: Fac apel la politicienii lucizi din PSD să oprească această ordonanţă. Ar declanşa o criză politică fără precedent

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!