Rădulescu vs. Fifor. Radu Tudor: Accelerează sinuciderea politică a PSD

Loading...

Jurnalistul Radu Tudor lansează, pe blogul său, o critică dură la adresa deputatului PSD, Cătălin Rădulescu, zis și „mitralieră”, pentru afirmațiile referioare la ministrul apărării Mihai Fifor.  

„Una din cele mai triste figuri ale curentului extremist și populist din PSD, deputatul Cătălin Rădulescu, supranumit de colegii săi cu duioșie “Mitraliera” (pentru abordările sale echilibrate și rationale…) a cugetat adânc : Mihai Fifor să nu mai fie ministrul apărării.

Nu știu cată influența are deputatul Rădulescu la vârful PSD, dar un lucru este cert. El a fost mereu folosit că armă politică atunci când conducerea partidului a evitat, din lipsă de curaj, să-și asume evaluări publice. Conducerea ia la tintă și ochește, Mitralieră trage. El și alții că el, cu un trecut extremist și un prezent populist, anti-european, curat eurasianist. Aș putea spune că la câte instabilitate politică și-a creat singur PSD, incă o gafă n-ar fi surprinzătoare. Ar fi o confirmare a incorentei guvernamentale fără precedent de la căderea comunismului. Un partid care și-a numit 4 premieri în 18 luni, și-a dat afară 2 dintre ei, împreună cu alte 50 de remanieri ministriale. Sunt portofolii unde avem 4 miniștri într-un an și jumătate !”, a afirmat Radu Tudor.

Citeste si:  INTERVIU Europarlamentarul Cătălin Ivan a venit la Cluj să îşi lărgească echipa pentru noua sa formaţiune politică- ADN. Ce spune despre PSD?

Cod portocaliu în PSD

„Atunci când un politician de nivelul deputatului Rădulescu cere plecarea unui senator și ministru de nivelul lui Mihai Fifor, evident că se declanșează singur codul portocaliu, fără să o ceară cineva. Pur și simplu, natură e cea care reacționeaza… Mihai Fifor s-a remarcat că un bun ministru al apărării. Un om echilibrat, bine primit și apreciat de omologii săi aliați din NATO, în special de șeful Pentagonului, James Mattis, pe care l-a întâlnit de 3 ori în 12 luni. Spectaculosul program de înzestrare militară bazat pe alocarea celor 2% din PIB merge foarte bine în mandatul lui Fifor. Armată e vizibilă, profilul în NATO e consolidat, au pornit inclusiv campanii sociale foarte apreciate – salvarea Institutului Cantacuzino, refacerea Crucii de pe Caraiman, preluarea unei clădiri din Băile Herculane. Un singur hop n-a trecut : cel al veniturilor pentru militarii activi și în rezervă. Pentru că n-a găsit o cale mai bună de comunicare cu ministrul Muncii”, a adăugat Tudor.

Citeste si:  Dragnea ÎȘI DĂ DEMISIA după dezvăluirile Rise Project? „Ăsta este motivul” Breaking news în politică

Diferența, în CV

„Cât despre afirmația lui Rădulescu privind calificarea profesională a lui Mihai Fifor, citiți singuri pe site-ul Parlamentului CV-urile celor 2 și faceți o comparație. Fifor e absolvent de filosofie și doctor în antropologie. Vorbește o foarte fluentă limbă engleză. Mitralieră îl vede “muzeograf”. La numirea lui Mihai Fifor că ministru al apărării, am fost și eu mirat, deși îl cunoșteam din cele câteva emisiuni în care fusese invitat și îmi făcuse o bună impresie. Fifor n-avea mare legătură cu domeniul apărării. Am constatat însă că în marea de mitraliere socialiste, Fifor a reușit să se adapteze rapid, să se documenteze, să confere o eleganță vizibilă mandatului sau și să reprezinte cu decentă cea mai populară instituție de stat românească. Astăzi, dacă-l oprește cineva 1 minut pe șeful Pentagonului și-l întreabă cine e ministrul român al apărării, sigur ar primi un răspuns bun pentru România. În actualul context securitar extrem de complicat, mai ales pe Flancul Estic al NATO, acest detaliu este crucial”, a precizat jurnalistul.  

Citeste si:  Tudor foc și pară pe colegii din PSD. “Clasa politică trebuie să fie un exemplu și să lase circul deoparte” - Impact In Gorj

Consecințe grave

„Schimbarea lui Mihai Fifor din funcția de ministru al apărării ar acceleră sinuciderea politică lentă a PSD, sub privirea stupefiată a celor care au văzut 4 premieri și 50 de remanieri într-un an și jumătate. Dacă actuală conducere a PSD îl folosește din nou pe Mitralieră că pe un purtător de mesaje în perspectivă remanierii, atunci să nu se mire de consecințe”, a concluzionat Radu Tudor.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene