RĂSTURNARE de situație pe scena POLITICĂ! CINE ar CÂȘTIGA ALEGERILE. SONDAJ-BOMBĂ

Loading...

Prin urmare, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD-ul continuă să domine scena politică cu 37%, urmat la mare distanță de PNL cu 22%, pe locul al treilea ALDE cu 9% și USR cu 8%. Urmează celelalte partide cu cifre relativ egale: Pro România cu 6%, Mișcarea România Împreună cu 5%, PMP 5%, UDMR 5%. Restul partidelor se situează sub pragul electoral.

Conform sondajului CURS, din luna iulie, PSD a pierdut două procente față de luna mai, a aceluiași an. Astfel, în mai PSD avea 39%, în timp ce în sondajul pe luna iulie are 37%. În septembrie a rămas la 37%, ceea ce înseamnă că avem a face cu o stabilizare în ciuda faptului că partidul a fost măcinat de conflicte interne.

Liberalii par să nu se regăseacă. Dacă în mai, liberalii aveau 25%, în iulie au scăzut la 24%, iar septembrie au ajuns la 22%. ALDE a urcat un procent în septembrie față de luna iulie. Dacă în cercetările din mai și iunie partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu era cotat cu 8%, în septembrie s-a atins cota de 9%. O ușoară creștere înregistrează și USR. Dacă în luna mai era cotat la 6%, a urcat la 7% în iulie, iar în septembrie a atins cota de 8%.

Citeste si:  Meleșcanu îi răspunde oficialului german care a spus că Iohanni ar trebui „să stea în capul mesei” la președinția UE

Deja scorurile înregistrate de Pro România condus de Victor Ponta și Mișcarea România Împreună condusă de Dacian Cioloș nu mai sunt o surpriză. Față de luna iulie ambele formațiuni se consolidează peste pragul electoral. O surpriză se înregistrează în cazul PMP-ului care revine peste pragul electoral, în timp ce UDMR își menține cota tradițională de 5% (depinde doar de prezența la urne dacă va crește sau nu).

RĂSTURNARE de situație pe scena POLITICĂ! CINE ar CÂȘTIGA ALEGERILE. SONDAJ-BOMBĂ 2
Tag-uri: psd, pnl, alde, pmp, udmr, ciolos, ponta, scor, sondaj, alegeri, sondaj curs, alegeri prezidentiale
RĂSTURNARE de situație pe scena POLITICĂ! CINE ar CÂȘTIGA ALEGERILE. SONDAJ-BOMBĂ 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. De ce poartă Nina colanţi?