Politica

RĂSTURNARE de situație pe scena POLITICĂ! CINE ar CÂȘTIGA ALEGERILE. SONDAJ-BOMBĂ

Loading...

Prin urmare, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD-ul continuă să domine scena politică cu 37%, urmat la mare distanță de PNL cu 22%, pe locul al treilea ALDE cu 9% și USR cu 8%. Urmează celelalte partide cu cifre relativ egale: Pro România cu 6%, Mișcarea România Împreună cu 5%, PMP 5%, UDMR 5%. Restul partidelor se situează sub pragul electoral.

Conform sondajului CURS, din luna iulie, PSD a pierdut două procente față de luna mai, a aceluiași an. Astfel, în mai PSD avea 39%, în timp ce în sondajul pe luna iulie are 37%. În septembrie a rămas la 37%, ceea ce înseamnă că avem a face cu o stabilizare în ciuda faptului că partidul a fost măcinat de conflicte interne.

Liberalii par să nu se regăseacă. Dacă în mai, liberalii aveau 25%, în iulie au scăzut la 24%, iar septembrie au ajuns la 22%. ALDE a urcat un procent în septembrie față de luna iulie. Dacă în cercetările din mai și iunie partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu era cotat cu 8%, în septembrie s-a atins cota de 9%. O ușoară creștere înregistrează și USR. Dacă în luna mai era cotat la 6%, a urcat la 7% în iulie, iar în septembrie a atins cota de 8%.

Deja scorurile înregistrate de Pro România condus de Victor Ponta și Mișcarea România Împreună condusă de Dacian Cioloș nu mai sunt o surpriză. Față de luna iulie ambele formațiuni se consolidează peste pragul electoral. O surpriză se înregistrează în cazul PMP-ului care revine peste pragul electoral, în timp ce UDMR își menține cota tradițională de 5% (depinde doar de prezența la urne dacă va crește sau nu).

RĂSTURNARE de situație pe scena POLITICĂ! CINE ar CÂȘTIGA ALEGERILE. SONDAJ-BOMBĂ 2

Tag-uri:
psd, pnl, alde, pmp, udmr, ciolos, ponta, scor, sondaj, alegeri, sondaj curs, alegeri prezidentiale

RĂSTURNARE de situație pe scena POLITICĂ! CINE ar CÂȘTIGA ALEGERILE. SONDAJ-BOMBĂ 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.