Rareș Bogdan salută atitudinea lui Iohannis: Nu poți fi elegant cu o gașcă politică de interlopi! EXCLUSIV

Loading...

Klaus Iohannis a făcut vineri, 7 decembrie, o serie de declarații dure la adresa Guvernului Dăncilă pe fondul sesizării pe care a depus-o Executivul la CCR. Concret, președintele României a atras atenția că CCR nu poate rezolva problema pentru că este una de natură politică, cauzele acesteia având două paliere: 1. România nu are prim-ministru. 2. PSD este inabil în a face politică.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Klaus Iohannis, declarații explozive la Cotroceni: România nu are prim-ministru!

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura cu jurnalistul Rareș Bogdan. Concret, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere a transmis că în sfârșit președintele a înțeles că trebuie să iasă la atac împotriva grupului infracțional organizat PSD.

Mai mult, Rareș Bogdan a evidențiat că nu este posibil ca unul din politicienii care a condus cel mai sărac județ din România, Teleorman, să vină cu un proiect pentru România.

„Mă bucur foarte mult că de trei săptămâni președintele este exact cel așteptat de românii care l-au votat. A înțeles după ani de zile că nu poți să fii elegant, decent, foarte echilibrat și extrem de civilizat în exprimare cu un grup infracțional organizat, cu o gașcă politică de interlopi. Mă bucur că a ajuns la ceea ce sperau votanții săi pentru că România în momentul acesta este în curs de acaparare instituție cu instituție, redută cu redută de către grupul infracțional organizat și cantonat în jurul Roșiori de Verde, Videle și Turnu Măgurele, adică județul Teleorman care este cel mai sărac din România.

Mie mi se pare absolut sfidător pentru această țară ca un om care a condus într-un fel sau altul județul Teleorman, în calitate de prefect și apoi de președinte al Consiliului Județean și apoi de ministru al Dezvoltării provenind din Teleorman și fiind și deputat, să încerce să ne ofere un proiect politic pentru o țară după ce nu a fost în stare să ridice județul Teleorman din starea de sărăcie lucie în care se află. Județul Teleorman este în spatele județelor secuiești din Ardeal și în spatele județelor Vaslui, Tulcea sau Sălaj. ESte ultimul județ al României la nivelul dezvoltării și al nivelului de trai. Cum Doamne au sperat votanții PSD și românii în general ca un individ care și-a băgat județul în cea mai cruntă sărăcie să poată ridica o țară din mocirla sărăciei. Este imposibil. Cu glasul său molcom și cu imaginea creată de consultanți de la Londra și din Telaviv, domnul Dragnea a reușit pentru moment în urmă cu 2 ani de zile să fraierească o țară întreagă. Din păcate pentru domnia sa și din fericire pentru România lucrurile au fost devoalate în scurt timp. S-a văzut adevărata intenție a acestui infractor, iar președintelui i-au trebuit cam mulți ani să înțeleagă că nu merge decât în forță cu infractorii, cu interlopii politici, cu grobienii din fruntea actualului PSD care nu are nicio legătură cu formațiunea politică a domnului Năstase, Iliescu, Geoană și chiar Ponta.

Citeste si:  Discuțiile despre fondurile UE sunt aprinse, dar publicul nu cunoaște efectele investițiilor

Astăzi, președintele a dovedit că nu dorește să abandoneze România în mâinile acestui grup infracțional organizat”, a declarat Rareș Bogdan în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?