Politica

Rareș Bogdan anunță apocalipsa în PSD: Va curge sânge!

Loading...

Rareș Bogdan: Va curge sânge!
Rareș Bogdan: Va curge sânge!

Jurnalistul Rareș Bogdan se așteaptă la ce e mai rău pentru PSD, într-o săptămână de „show total”, după ce Liviu Dragnea a convocat CEX-ul partidului pentru luni.

„Va curge sange. Ca tot e culoarea partidului. Tutuianu, Tudose, Firea, Stanescu, Ciolacu, Neacsu, Pandele, Grindeanu au 40 de parlamentari, Ponta mai are 12. ALDE joaca la rupere cu cei 38 ai lor. UDMR face fite de fata mare prinsa cu gradinarul si instalatorul pe peluza. Urmeaza o saptamana de SHOW total. De Romania oricum nu se mai ocupa nimeni. Singurul lucru bun, „Mediul de Afaceri” se desprinde tot mai mult de zona politica, o luam pe drumul Italiei din acest punct de vedere, politica cu dementi, tara tinuta la suprafata exclusiv de forta financiar-economica si de creierele Universitatilor.
(Si de asta, la Iasi, e important ca Tudorel sa fie indepartat de urgenta. Compromite! Dupa 158 de ani de istorie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza se afla intr-un real pericol de afectare a imaginii.)”, a scris Rares Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Informații bombă din sânul PSD. Puciștii din partid amenință ca isi vor da demisia in bloc, daca vreunul dintre ei va fi exclus la CEX-ul de luni.

Potrivit surselor citate de Realitatea TV, amenințarea i-a fost adresată de puciști direct lui Liviu Dragnea.

Aceștia i-au transmis sâmbătă șefului PSD că își vor da cu toții demisia dacă vreunul va fi exclus la ședința convocată de Dragnea pentru luni, la ora 12.00.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.