Raluca Turcan – Solicităm ministrului Pintea sprijin pentru construcția spitalului nou în Sibiu și nu jocuri pentru PSD în defavoarea sibienilor

Loading...

Deputatul liberal sibian Raluca Turcan a susținut, vineri, o conferință de presă în cadrul căreia a discutat și despre vizita ministrului Sănătății în Sibiu.

„Solicităm ministrului Pintea sprijin pentru construcția spitalului nou în Sibiu și nu jocuri pentru PSD în defavoarea sibienilor.
Îmi exprim speranța că, după ce constată realitatea din spitalul județean, adică a faptului că e nevoie de o construcție nouă pentru a avea servicii medicale de calitate, să nu înceapă și domnia sa să vâneze terenuri imaginare, așa cum face PSD, ci să dea sprijin pentru construcția unui spital nou pe UNICUL teren existent pentru această construcție.

Suntem unici în lume pentru blocajul prin care aleși ai cetățenilor și instituții ale statului sabotează interesul public. Avem exemplul ping pongului făcut cu spitalele regionale între Corina Cretu, Comisar European, și Darius Valcov, consilier al Vioricăi Dăncilă.

La Sibiu avem exemplul blocajului greu de imaginat al PSD pentru a finaliza un proiect pe care toți sibienii îl așteaptă. Un spital nou nu s-a realizat până acum pentru că nu aveam teren pentru construcție. Acum avem teren la CJ și politicienii PSD distrug proiectul. La fel se întâmpla și în alte județe ale țării.

Citeste si:  OPOZIŢIA pregăteşte DEMITEREA Guvernului Dăncilă. Declaraţii INCENDIARE din partea USR

PNL solicită responsabilitate și devotament: Avem un teren, atunci cu toții trebuie să sprijinim finalizarea cât mai rapidă a spitalului. Aceasta sper să fie concluzia vizitei ministrului Pintea în Sibiu” a spus Raluca Turcan.

Deputatul Ssibian a adus în discuție și subiectul revocării procurorului geeneral al României. „PNL solicita Ministrului Justiției anularea procesului de revocare a procurorului general. Procedura este lovită de nulitate, ca urmare a minciunii și erorii grosolane făcute de ministru în demararea procesului.

Dragnea, Dăncilă și Tudorel Toader au ridicat minciuna la nivelul de politică de stat. Propunerea de revocare a procurorului general nu este altceva decât un demers politic de represiune, nu doar împotriva Procurorului General, care este șeful Ministerului Public, dar și împotriva întregului sistem judiciar.

Este o revocare politică declanșată împotriva recomandărilor Comisiei de la Veneția, care s-a pronunțat pe legile justitiei, inclusiv pe procedura de revocare, la solicitarea PNL. Cererea lui Tudorel Toader de revocare a lui Augustin Lazar este politică pentru că:

Citeste si:  Andreea Esca a debutat în TV la 19 ani! Cum arăta atunci și cum a fost prima zi la știri!

-între motivele revocării sunt invocate aspecte legate de libertatea de exprimare, Tudorel Toader motivând că Augustin Lazăr l-ar fi contrazis în cadrul ședințelor CSM. Pe Tudorel Toader l-a contrazis tot CSM-ul, fiind singurul care a votat propria sa propunere (cazul Kovesi). Va solicita oare Tudorel Toader dizolvarea CSM pentru că nu a fost de acord cu el??

-cererea de revocare se bazează pe o manipulare odioasă, Tudorel Toader a făcut referire la „o rezoluție de clasare emisă de procurorul Lazăr”, în condițiile în care ulterior am constatat că era vorba de un alt procuror Lazăr.

-cererea de revocare nu se bazează pe altceva decât pe o înșiruire de alegații, pseudo-argumente, care nu sunt legate între ele printr-un fir logic. Sunt puse otova justificări lipsite de o ancoră în condițiile prevăzute de lege pentru care să se poată forța revocarea.

A nu da curs solicitării de abandonare a acestui demers, pentru care au semnat aproape 1700 de magistrați și s-au exprimat solidar un număr semnificativ de instanțe și parchete, înseamnă a merge deliberat spre o comandă politică, sfidând întreg sistemul judiciar.

Citeste si:  VIDEO. Preşedintele AEP, Daniel Barbu, agasat de un bărbat în timp ce își plimba câinele

Urmează raportul privind MCV. Există riscul adoptării unei rezoluții în Parlamentul European împotriva României.
Se discută la nivel european de condiționarea alocării de fonduri europene în funcție de respectarea principiilor statului de drept.

Dacă Guvernul nu abandonează acest demers și nu dă astfel un semn minimal de colaborare cu instituțiile europene, înseamnă că PSD-ALDE nu își dorește altceva decât sancționarea României și, implicit, sabotarea și distrugerea a tot ceea ce s-a obținut bun de la Uniunea Europeană. Tripleta Dragnea -Dăncilă – Toader poartă responsabilitatea scăderii încrederii în România înaintea preluării președinției UE”, a mai spus deputatul Raluca Turcan.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  5. Home page
  6. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator