Radu Tudor: Sunt curios dacă printre organizațiile evreiești ce dezavuează acuzațiile de antisemitism se va regăsi și organizația europeană, condusă de cetățeanul rus Viaceslav Moshe Kantor, un om cu ancore solide în puterea politică de la București

Loading...

Radu Tudor: Sunt curios dacă printre organizațiile evreiești ce dezavuează acuzațiile de antisemitism se va regăsi și organizația europeană, condusă de cetățeanul rus Viaceslav Moshe Kantor, un om cu ancore solide în puterea politică de la București 1 Jurnalistul Radu Tudor susține că „cetățeanul rus Viaceslav Moshe Kantor”, liderul Congresului Evreiesc European, este un „om cu ancore solide în puterea politică de la București”. „Sunt curios dacă în cadrul mesajelor transmise de organizațiile evreiești ce dezavuează orice acuzații de antisemitism se va regăsi și ceva de la organizația europeană, condusă de cetățeanul rus Viaceslav Moshe Kantor, un om cu ancore solide în puterea politică de la București…”, scrie Radu Tudor, pe blogul său. Precizăm că în ianuarie 2016, Moshe Kantor i-a acordat lui Liviu Dragnea „Compasul Ierusalimului”, cea mai înaltă distincţie a Congresului Evreiesc European.

Potrivit unui comunicat al PSD, distincția a fost acordată la Bruxelles, în cadrul unui dineu prilejuit de aniversarea a 30 de ani de existenţă a Congresului Evreiesc European.

Moshe Kantor este considerat un apropiat al președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Radu Tudor precizează că „recentele acuzații în legatură cu presupuse accese antisemite la nivel înalt duce România într-o mocirlă politică în care ne afundam periculos”. Citește aici.

Citeste si:  Mihaela Rădulescu, primele declarații despre căsătoria cu Felix

Reamintim că Ilan Laufer, propus pentru portofoliul de la Dezvoltare, l-a acuzat pe Klaus Iohannis, marți seara, de la sediul PSD, că este antisemit. Laufer a afirmat că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l numi în funcție este „un nou act de antisemitism”, acuzându-l pe șeful statului că a avut „mai multe ieșiri de sabotare a evreilor”, încercând să oprească relațiile cu Ierusalimul.

Aceste acuzații lansate de Ilan Laufer au fost ferm dezaprobate de către mai multe organizații evreiești.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  4. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna