Politica

Puciștii din PNL profită de rezultatul referendumului pentru a contesta conducerea partidului: Unii dintre răzvrătiți nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare

Loading...

Mai mulți lideri PNL reacționează dur după ce datele parțiale arată că referendumul pentru redefinirea familiei are toate șansele să fie invalidat. 
Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista și Cătălin Predoiu au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj prin care acuză conducerea PNL că dezbină și propune o politică retrogradă.

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, se arată în mesajul care a fost publicat pe paginile de Facebook ale politicienișor. 

Comentând această situație, sociologul Marius Pieleanu remarcă faptul că este vorba despre liderii liberali care nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare. 

De altfel, și în trecut mai multe voci din interiorul PNL și-au exprimat nemulțumirea față de conducerea partidului. Liberalii au reproșat faptul că nu au fost consultați în probleme precum sesizarea penală pe numele premierului Dăncilă sau poziționarea față de proiecte importante în Parlament.

Astfel, acum aceștia par a profita de eșecul refereundumului pentru a contesta din nou conducerea PNL. 

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.