Puciștii din PNL profită de rezultatul referendumului pentru a contesta conducerea partidului: Unii dintre răzvrătiți nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare

Loading...

Mai mulți lideri PNL reacționează dur după ce datele parțiale arată că referendumul pentru redefinirea familiei are toate șansele să fie invalidat. 
Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista și Cătălin Predoiu au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj prin care acuză conducerea PNL că dezbină și propune o politică retrogradă.

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, se arată în mesajul care a fost publicat pe paginile de Facebook ale politicienișor. 

Comentând această situație, sociologul Marius Pieleanu remarcă faptul că este vorba despre liderii liberali care nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare. 

De altfel, și în trecut mai multe voci din interiorul PNL și-au exprimat nemulțumirea față de conducerea partidului. Liberalii au reproșat faptul că nu au fost consultați în probleme precum sesizarea penală pe numele premierului Dăncilă sau poziționarea față de proiecte importante în Parlament.

Citeste si:  Ionuț Simionca a votat ”pentru păstrarea valorilor tradiționale”: ”Nu este vorba de politică”

Astfel, acum aceștia par a profita de eșecul refereundumului pentru a contesta din nou conducerea PNL. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Home page
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…