Puciștii din PNL profită de rezultatul referendumului pentru a contesta conducerea partidului: Unii dintre răzvrătiți nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare

Loading...

Mai mulți lideri PNL reacționează dur după ce datele parțiale arată că referendumul pentru redefinirea familiei are toate șansele să fie invalidat. 
Adriana Săftoiu, Alina Gorghiu, Mihai Voicu, Iulia Scântei, Mara Calista și Cătălin Predoiu au postat duminică seara, pe Facebook, un mesaj prin care acuză conducerea PNL că dezbină și propune o politică retrogradă.

„Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouă aventură și către un nou eșec politic care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politică retrogradă. #ajunge”, se arată în mesajul care a fost publicat pe paginile de Facebook ale politicienișor. 

Comentând această situație, sociologul Marius Pieleanu remarcă faptul că este vorba despre liderii liberali care nu au prins locuri pe lista pentru alegerile europarlamentare. 

De altfel, și în trecut mai multe voci din interiorul PNL și-au exprimat nemulțumirea față de conducerea partidului. Liberalii au reproșat faptul că nu au fost consultați în probleme precum sesizarea penală pe numele premierului Dăncilă sau poziționarea față de proiecte importante în Parlament.

Citeste si:  Dacian Cioloş: PSD să nu folosească acest moment rar în istoria ţării ca să-şi rezolve problemele în justiţie

Astfel, acum aceștia par a profita de eșecul refereundumului pentru a contesta din nou conducerea PNL. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii