Publicul din Timisoara invitat la un eveniment de arta contemporana inedit: Mad(e) in Romania! Arta si politica. Arta si protest. Arta si mesaj. Arta cu dublu sens

Loading...

Asociația Culturală Contrasens invită timișorenii vineri, 19 octombrie, la ora 18.00, la Memorialul Revoluției din Timișoara (str. Oituz, nr. 2) la deschiderea MAD(e) in Romania, ce va cuprinde vernisajul expoziției de grup “MADartists”, curator Dana Sarmeș.

Lucrările expuse aparțin a unui număr de 28 de artiști, Ion Barbu, Claudiu Cobilanschi, Florin Arhire, Simona Homorodean, Timotei Nicolae, Dan Perjovschi, Adrian Preda, B5 Studio, Grupul Balamuc, Grupul MindBomb, Graphic Front, Agenția Creionetica. Va fi și o colecție de afișe inițiată de Mirko Ilić & Milton Glaser, expuse în Piața Unirii Timișoara.

„În perioada 19 octombrie – 20 noiembrie, 28 de artiști angajați social și politic, 8 regizori de film, 16 cercetători în arte vizuale și discipline conexe, vor contribui la intersecția dintre artă, politică și dialog. Proiectul cuprinde expoziții, conferințe, lansări de carte, ateliere, proiecții de film și spectacole de teatru. Expozițiile din cadrul MAD(e) in Romania, pot fi vizitate la Memorialul Revoluției din Timișoara, Galeria Pygmalion, str. Episcop Augustin Pacha și Piața Unirii Timișoara” ne transmit cei de la Asociația Culturală Contrasens.

Sâmbătă, 20 octombrie, în sala StudioArt a Casei Artelor, va avea loc o dezbatere cu Caterina Preda, Lector universitar și cercetătoare, care va vorbi despre artă și politică în România, iar duminică, 21 octombrie, va avea loc o întâlnire absolut memorabilă cu Luiza Șora și filosoful Mihai Șora, membru de onoare al Academiei Române.

Citeste si:  Ele sunt vedetele care au trecut prin abuzuri sexuale! Vor trăi toată viața cu drama pe umeri

Nu vor lipsi atelierele creative pentru copii “Idei, cuvinte și imagini” alături de Dan Perjovschi, Mihai Șora și Mihaela Tilincă, la Casa Artelor.

Asociația Culturală Contrasens este o organizație înființată în Timișoara în 2015, care promovează arta și cultura ca fiind un spațiu critic fundamental pentru dezvoltarea comunităților și a cetățenilor pe care își propun să-i familiarizeze cu actul artistic şi cu actul creativ românesc contemporan.

Participarea la toate evenimentele MAD(e) IN ROMANIA este gratuită.

Programul complet al activităților din cadrul MAD(e) IN ROMANIA este disponibil pe site: www.accontrasens.ro și pe pagina de Facebook.

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: