PSD nu îşi asumă înfrângerea referendumului. Dragnea îl scoate la înaintare pe Codrin Ştefănescu: „Românii au venit în număr gigant la vot”

Loading...

„Zicea domnul Orban că a fost un vot de blam pentru domnul Dragnea. Nu a fost un vot politic. Nu a fost o acţiune asumată de nimeni, a fost un demers semnat de trei milioane de români care s-a transformat de un referendum. Chestia asta că PSD girează acest referendum, că se votează pentru Liviu Dragnea, a fost un mesaj promovat parcă împreună de toate partidele. Românii au venit în număr gigant la vot. Patru milioane de români au venit să spună ce gândesc ei. Este incredibil la ce boicot s-a ajuns, nu poţi să te comporţi aşa să spui că eşti un bun creştin. E haioasă opoziţia asta cu domnul Orban şi domnul Tomac şi domnul Barna. Noi chiar nu merităm o astfel de opoziţie. Vreau să mulţumesc presei care au dus această campanie de informare. Presa este o mare putere. Vreau să le mulţumesc oamenilor din diaspora. Noi ca partid le mulţumim, nu a fost un referendum politic, nu a fost asumat. Oamenii au călcat în picioare tot. Simţ civic, religie, datini, tradiţie românească. Aşteptăm chiar rezultatul să vedem câţi au votat da şi câţi nu,” a declarat Codrin Ştefănescu în faţa sediului PSD.

Citeste si:  RENUNŢĂ la televiziune? Gabriela Cristea face anunțul ŞOC: Și alte vedete au luat decizia...

Acesta l-a criticat pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a ales să voteze duminică seara, la ora 19.00, dar şi faptul că nu a făcut nicio declaraţie pe tema referendumului.  

„Klaus Iohannis s-a ascuns. Să te duci la vot în ultimele minute, în sictir, cu scârbă faţă de ceea ce votează românii.  Să nu ai nicio declaraţie vizavi de această iniţiativă cetăţenească semnată de atâţia oameni este foarte rău. Uitaţi-vă la faptul că românii din diaspora au stat la cozi până în ultimul moment”, a precizat Codrin Ştefănescu.

Totodată, acesta a mai adăugat că eşecul referendumului „este al românilor şi al României în general”, motivând că poate ar fi fost nevoie de o campanie de informare mai lungă de două săptămâni.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express