Promisiunile lui Cioloș, după ce ne salvează de Dragnea și PSD

Loading...

Dacă ai fost vreodată un fan al fiolozofiei lui Dacian Cioloș, vei fi încântat cu siguranță de promisiunile pe care le-a făcut cu referire la legile justiției modificate prin OUG și la pensiile speciale.

Tudorel Toader a reușit să ne uimească în ultimele săptămâni cu niște modificările la legile justiției care, deși ignoră orice noimă, se regăsesc deja în Monitorul Oficial. Mai mult decât atât, modificările cu pricina au reușit să saboteze procurorii din spatele unor cazuri importante, precum Tel Drum sau cel aferent protestului de pe 10 august.

Modificările aduse legilor justiției împreună cu o serie de schimbări aplicate legii pensiilor au fost adresate într-un comunicat de presă din partea partidului Mișcarea România Împreună. Respectiva grupare politică este condusă de către Dacian Cioloș și promite să repare ”întreaga structură a sistemului juridica pe care PSD și ALDE încearcă să o distrugă în aceste zile.”

În același document, echipa lui Dacian Cioloș a făcut câteva mențiuni cu referire la pensiile ostentative deținute de câteva persoane care și-au petrecut viața în instituțiile statului. Mișcarea România Împreună, dacă va ajunge la guvernare, vrea ”să taie toate pensiile speciale pe care actuala putere politică le folosește ca mită pentru persoanele aflate în sistem, astfel încât acestea să susțină demantelarea justiției.”

Citeste si:  VIDEO Cum înţelege Viorica Dăncilă misoginismul: premierul l-a acuzat pe Iohannis căa jignit-o

”Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui sa iasă de urgență la pensie dacă dorește să beneficieze de actuala pensie specială care i-a fost oferită. În curând, la viitoarele alegeri forțele democratice din aceasta țară vor prelua conducerea politică și vom schimba de urgentă toate aceste măsuri care constituie o mita mascata prin care se cumpără complicitatea unor oameni fără scrupule”, se arată în comunicatul Mișcării România Împreună.

Președintele fondator al grupări politice a avertizat că cei din PSD și ALDE sunt gata de orice acțiuni malițioase pentru a scăpa de judecată. Ei ”distrug sistematic și premeditat sistemul de justiție pentru că își închipuie că vor scăpa, mituiesc funcționari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul într-o disperare fără seamăn și nemaiîntâlnită într-o societate democrată”, a spus Cioloș.

”Fac un apel la oamenii de buna credință din societatea românească, fie că sunt angajați ai statului sau persoane private. Rezistența în fata ticăloșitei este o probă de onoare și demnitate. Este imperios necesar să ne demonstrăm că Romania în anul Centenarului nu este un eșec social. Că nu acceptăm dictatura hoților și a impostorilor. Ceea ce face Victor Ciorbea din calitatea sa de Avocat al Poporului este o rușine pe care cetățenii României nu au de ce să și-o asume și să o suporte”, a conchis fostul premier al țării noastre.

Citeste si:  ROEXIT. Cioloș: Nimeni nu a mandatat PSD, pe Dragnea și pe ALDE să provoace retragerea țării noastre din UE

.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  5. De ce poartă Nina colanţi?
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  8. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express