PROMISIUNE ÎN PREMIERĂ pentru politica românească. PROIECT COLOSAL al PNL. Breaking news

Loading...

Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că, prin adoptarea acestei rezoluții, partidul pe care-l conduce se angajează ca în momentul în care ajunge la guvernare, să pună în practică toate proiectele importante asumate în acest document.

Printre proiectele importante asumate de PNL se numără realizarea autostrăzii Timișoara – Belgrad și legătura cu Via Carpatia, finalizarea autostrăzii Lugoj – Calafat, realizarea unei săli polivalente funcționale, a unui spitalul regional, dezvoltarea aeroportului din Timișoara, construirea unui nou stadion și implementarea cu succes a programului Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021. Pentru arădeni, Orban a asumat tronsonul de autostradă Arad – Oradea, punerea în valoare a cetății Aradului și modernizarea Aeroportului Arad. În județul Caraș-Severin, PNL s-a angajat că va realiza portul cargo de la Moldova Nouă, calea ferată de tip tram-tren pe relația Reșița – Timișoara, amenajarea domeniului schiabil Semenic – Muntele Mic și finalizarea legăturii rutiere între Băile Herculane și Valea Jiului. În ceea ce privește județul Hunedoara, printre proiectele importante se numără realizarea domeniului schiabil Valea Jiului, punerea în valoare a Ulpiei Traiana Sarmizegetusa, revitalizarea din punct de vedere economic a Văii Jiului și amenajări de agrement în Parcul Național Retezat.

Citeste si:  Șeful Google acuzat de părtinire politică și aplicarea cenzurei în China

„Această reuniune face parte dintr-un șir de reuniuni ale PNL pe care le realizăm în fiecare județ al țării și pe fiecare regiune. În fiecare județ și în fiecare regiune încercăm să identificăm proiecte importante care să fie de interes național, fie de interes regional sau unele chiar de interes municipal, pe care urmărim să le realizăm. Practic, prin faptul că adoptăm această rezoluție, conducerea centrală a PNL și eu, ca președinte, ne angajăm răspunderea că atunci când partidul va ajunge la guvernare, va susține punerea în practică a acestor proiecte”, a declarat Ludovic Orban.

PROMISIUNE ÎN PREMIERĂ pentru politica românească. PROIECT COLOSAL al PNL. Breaking news 2 PROMISIUNE ÎN PREMIERĂ pentru politica românească. PROIECT COLOSAL al PNL. Breaking news 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta