PROFIL Cine este Constantin Bogdan Matei, propus de PSD pentru postul de ministru al Tineretului – profesor de sport, senator. Întrebat despre un presupus pachet de "legi ale lui Hammurabi” care urma să ajungă la vot în Senat, el cerea timp să se acomodeze și să studieze

Loading...

PROFIL Cine este Constantin Bogdan Matei, propus de PSD pentru postul de ministru al Tineretului - profesor de sport, senator. Întrebat despre un presupus pachet de "legi ale lui Hammurabi” care urma să ajungă la vot în Senat, el cerea timp să se acomodeze și să studieze 1Constantin Bogdan Matei, propunerea PSD pentru postul de ministru al Tineretului și Sportului, are 36 de ani, este senator la primul mandat, fiind primul pe lista PSD Vâlcea la alegerile din 2016. Este profesor de sport, fost adjunct al șefului Inspectoratului Școlar Vâlcea, și joacă fotbal de la 12 ani, după cum afirma într-un interviu. În ianuarie 2017, întrebat de Antena 1 despre un presupus pachet de „legi ale lui Hammurabi”, care ar fi rămas din legislatura trecută, Matei le spunea jurnaliștilor să îi dea timp să se acomodeze și să studieze.

Constantin Bogdan Matei a urmat cursurile Grupului Şcolar „Henri Coandă ” din Râmnicu Vâlcea, iar în 2004 a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Management în Sport la Universitatea „Lucian Blaga ” din Sibiu.

Din 2005 și până în 2016, el a fost profesor de sport la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, unde timp de doi ani (2013-2015) a fost și director adjunct. Înainte de a deveni senator, a fost, timp de câteva luni, adjunct al șefului Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea.

Citeste si:  Ecaterina Andronescu se alătură taberei care solicită o ANALIZĂ politică în PSD, după DEZASTRUL de la referendum

El a fost ales senator la alegerile din 2016, fiind primul candidat pe lista PSD Vâlcea. În mamndatul de parlamentar, Constantin Bogdan Matei a luat cuvântul de nouă ori în plen, a avut o sigură declarație politică și o singură interpelare, potrivit site-ului Senatului.

În ianuarie 2017, el a fost întrebat, alături de alți parlamentari, dacă știe că ar exista „un pachet de legi al lui Hammurabi care nu a fost votat în mandatul anterior” și ce va face când va ajunge la Senat acest proiect de lege. „Aşa cum v-am spus, suntem la început, daţi-ne răgaz să ne acomodăm, daţi-ne răgaz să studiem”, le-a răspuns el jurnaliștilor de la Antena 1.

Senatorul PSD spunea, într-un interviu acordat în noiembrie 2016 unui site local, că joacă fotbal de la 12 ani şi a activat, în facultate, la echipa Universitatea Sibiu, care juca atunci în Liga a III-a. „Am ajuns să antrenez copii pentru că asta mi-am dorit cel mai mult, iubesc să antrenez copii de la grupe foarte mici. Acum am deja din prima generaţie la care am fost diriginte, copii care au ajuns studenţi şi câţiva promit să ajungă sportivi foarte buni…”, afirma Constantin Bogdan Matei.

Citeste si:  PSD pierde patru deputați dintr-o lovitură. Aceștia trec la partidul lui Victor Ponta, Pro România

El mai spunea că ”România are nevoie de o legislaţie care să ajute mai mult la dezvoltarea copiilor, la sănătatea acestora și la procesul de învăţământ”. „Aici ar trebui introduse legi, dar cred că mă voi axa pe o tentativă de schimbare a actualei Legi a Sportului, care are multe lacune. Am discutat cu multe cadre didactice şi am discutat deseori cu al meu coleg senatorul Laurenţiu Coca pe care îl respect foarte mult şi care a fost şi el fotbalist. Amândoi credem că trebuie încurajate legislativ companiile, dar şi persoanele fizice, care vor aloca fonduri direct echipelor de copii, de la toate disciplinele. Mulţi părinţi nu îşi permit să ducă copilul la un sport. Iar România pierde astfel talente desoebite”, afirma Constantin matei, înainte de a prelua mandatul de senator

El mai spunea că a fi profesor este ceva demn, iar a fi profesor de sport „este ceva deosebit, nu numai onorabil”.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu