Primul Congres Pro România va avea loc pe 21 octombrie. Vor fi prezentate agenda politică şi „guvernul de umbră“. Partidul nu este interesat de „baronii locali“

Loading...

Primul Congres Pro România va avea loc pe 21 octombrie. Vor fi prezentate agenda politică şi „guvernul de umbră“. Partidul nu este interesat de „baronii locali“ 2La congresul anunţat pentru duminică, 21 octombrie a.c., de la Bucureşti, partidul Pro România va lansa agenda politică, priorităţile politice, responsabilii de domenii şi un fel de guvern din umbră. La sfârşitul acestei săptămâni are loc primul congres al Pro România.

Pro România are în jur de 7.000 de membri înscrişi în baza de date, iar reprezentanţii partidului au anunţat deja că formaţiunea politică oferă inclusiv posibilitatea unor parteneriate politice, în sensul că aceia care o susţin nu trebuie să fie neapărat membri de partid. Pro România a anunţat însă că nu-i va primi în rândurile sale pe „baronii locali”.

Congresul Pro România va avea la Romexpo. Potrivit unui comunicat al formaţiunii, congresul va fi precedat, sâmbătă, de o serie de dezbateri pe care Pro România le organizează împreună cu societatea civilă, partenerii sociali şi mediul academic în următoarele domenii: fonduri europene, administraţie publică, incluziune socială, relaţia cu partenerii sociali şi societatea civilă, politică externă, educaţie, energie, transporturi, justiţie, agricultură, mediu, economie, debirocratizare, sănătate şi digitalizare. 
 

Citeste si:  Tudorel Toader susţine că PNL i-a propus un post de parlamentar înaintea alegerilor din 2016

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Atmosferă de Oscar la premiera serialului "Vlad". Când va fi difuzat