Primarul Nicolae Robu și-a pus numele pe o fântână realizată acum 19 ani, pe vremea când nici nu visa la politică

Loading...

Primarul Nicolae Robu și-a pus numele pe o fântână realizată acum 19 ani, pe vremea când nici nu visa la politică 1Mărețele realizări ale primarului Nicolae Robu au depășit limita timpului. O fântână publică din Piața Bălcescu poartă o tabliță cu numele primarului Timișoarei. Nimic neobișnuit până aici, pentru că în România majoritatea edililor își trec numele pe realizări. ”Problema este că această fântână a fost executată în anul 1999, pe când distinsul nostru primar nu făcea nici politică și nici administrație publică. Nicolae Robu și-a făcut apariția pe scena politică în iulie 2008”, spune Alex Dascălu, timișoreanul care apostat pe pagina sa de facebook descoperirea.

Primarul Nicolae Robu și-a pus numele pe o fântână realizată acum 19 ani, pe vremea când nici nu visa la politică 2

Fântâna din Piața Bălcescu a fost realizată de administrația Ciuhandu (cea de tristă amintire, cum îi place lui Robu să spună). Actualul primar al Timișoarei nu a fost nici măcar în stare să întrețină fântâna, pentru că până și tăblița pe care apare numele său este într-o stare jalnică.

Comentarii

comentarii

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Comisia de ANCHETĂ pentru „elucidarea circumstanțelor de imixtiune în politica internă a R. Moldova” a Fundației „Open Dialog” a AMÂNAT audierile. Care sunt cauzele
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Home page
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.