Preşedintele Parlamentului European va vorbi la Bucureşti în faţa tuturor decidenţilor din politică şi justiţie

Loading...

 Președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, va efectua pe 21 noiembrie o vizită la București, în cadrul căreia va rosti o alocuțiune în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, vizita fiind prilejuită de preluarea de către România a Președinției rotative a Consiliului UE.

 În data de 21 noiembrie 2018 va avea loc, la București, vizita Conferinței Președinților din Parlamentul European, delegație condusă de Președintele PE, Antonio Tajani și formată din președinții grupurilor politice din legislativul european, Secretarul general al PE, reprezentanți ai Cabinetului președintelui PE, consilieri, interpreți și reprezentanți ai mass-media, potrivit unor memorandumuri interne parlamentare consultate de MEDIAFAX.     

Cu această ocazie, pe 21 noiembrie va avea loc o ședință comună a Camerei Deputaților și Senatului, în cadrul căreia Antonio Tajani, liderul PE, va susține o alocuțiune.


La ședința plenului reunit vor fi invitați președinții CCR, ÎCCJ și Curții de Conturi, Avocatul Poporului, europarlamentarii români și șeful biroului de legătură al PE în România, precum și șefii misiunilor diplomatice cu reședința în București. Președintele Klaus Iohannis nu figurează pe lista propunerilor de invitați, potrivit memorandumurilor interne parlamentare.

Citeste si:  Caru’ cu vedete: Secretele întunecate ale femeii fatale Marilyn Monroe, dezvăluite într-un nou documentar ; Cum îl va chema pe al doilea băiețel al Adelei Popescu; Emily Ratajkowski, pictorial incendiar în propriul dormitor! Imagini interzise minorilor

Antonio Tajani ar putea avea întrevederi cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de președinți ai Camerei Deputaților, respectiv Senatului.

Într-un memorandum intern parlamentar se arată că din delegația europeană vor face parte aproximativ 50 de persoane, vizita fiind una din „acțiunile devenite tradiționale înainte de preluarea de către un stat membru al UE a Președinției rotative a Consiliului UE”, și că președinții PE au o „solicitare expresă”, aceea de avea un „dialog cu mediul academic/societatea civilă”.     

 https://www.mediafax.ro

Copyright © 2006 – 2018 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta