Preşedintele Organizaţiei Jueţene PSD Constanţa, Felix Stroe: Aceste derapaje vor fi taxate de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți

Loading...

Preşedintele Organizaţiei Jueţene PSD Constanţa, Felix Stroe: Aceste derapaje vor fi taxate de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți 2Președintele Organizației Județene PSD Constanța Felix Stroe își exprimă solidaritatea față de doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, în fața atacurilor suburbane lansate de președintele PNL, Ludovic Orban.

“Un astfel de limbaj incalificabil, promovat pe scena politică de adversarii politici nu fac decât să arunce în derizoriu disputa corectă și opoziția constructivă, singura benefică pentru viitorul țării.

Indiferent cine se află la putere sau în opoziție, asemenea tirade murdare nu își găsesc locul într-o țară civilizată, cu o democrație consolidată în ultimii ani de alternanta la guvernare, cu un parlament funcțional și mai ales în fața unui guvern performant ca cel din momentul de față.

Am speranța că, măcar în al 12-lea ceas, în preajma sfintelor sărbători de iarnă, asemenea ieșiri reprobabile vor fi reprimate. În egală măsură, sper că aceste derapaje vor fi taxate cum se cuvine de oamenii politici dar și de oamenii obișnuiți, responsabili. Imi exprim convingerea că demersurile ferme și corecte ale guvernului Dancila nu pot fi influențate de comportamente deviante, lipsite de bun simț și civilizație ca cel al liderului PNL și celor asemeni lui”.
 

Citeste si:  Silviu Mănăstire indică amănuntele ce ar putea dinamita scena politică: ce pregătesc disidenții din PSD alături de gruparea lui Ponta

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu