Politica

Preşedintele Comisiei Europene: Nu sunt posibile compromisuri când e vorba de statul de drept şi de lupta împotriva corupţiei

Loading...

„Nu sunt posibile compromisuri când e vorba de drepturile oamenilor, de statul de drept, de lupta împotriva corupţiei“, a declarat liderul Comisiei Europene, de la microfonul central al Ateneului Român, cu prilejul ceremoniei oficiale de preluare a preşedinţiei Consiliului UE de către România. 

„UE nu e completă fără România. Locul natural al României este în Schengen. Am pledat în PE pentru ca România să facă parte din zona Schegen. Rămân fidel acestei chestiuni – România trebuie să facă parte din Spaţiul Schegen”, a completat Jean-Claude Juncker.

Preşedintele CE a făcut referire şi la summitul de la Sibiu.  „Din istoria noastră comună care scrie la Sibiu, vom acord o perspectivă de viitor. La alegerile europene vor fi alese generaţiile care vor prelua ştafeta generaţiilor care i-au precedat şi trebuie să arătăm că o Europă care îşi protejează cetăţeni are ocazia să îşi respecte toate mijloacele în reprezentare. În cursul acestor luni în care România va fi la Preşedinţia Consiliului UE multe ţări vor fi lângă dvs. Astfel vom face ca Preşedinţia Consiliului UE să fie un mare moment”, a mai spus Juncker.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.