Fake News, Politica

Premierul Victor Ponta arestat in America

Premierul Victor Ponta a relatat, înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică, că a fost arestat în Statele Unite ale Americii pentru depăşirea vitezei şi că.

 

Ma intreb care sunt dedesupturile acestei declaratii? Cumva are nevoie de un motiv pentru a oferi legal acces americanilor la feed-ul de informatii private si clasificate?

Ca acces au mai mult ca sigur, dar nu legal, asa ca Ponta cauta un motiv pentru ca totul sa devina legal, mai ales dupa cele intamplate in ultimul timp regiune.

Declaratie este una falsa pentru ca Premierul unei tari, adica orice demnitar beneficia de imunitate pe teritoriul oricarui stat din lume. Asa ca un amarat de politist din America nu putea sa-l amendeze pentru simplu fapt ca este deminitar al Romaniei.

Ce ne mai pregatesti domule Ponta de aceasta data? Ce ti-au ordonat sefii din America?

 

Aici aveti articolul original.

 

Centrul de Inovare în Securitate Cibernetică a fost lansat miercuri în prezenţa mai multor experţi americani, evenimentul fiind transmis live pe canalul Youtube al Guvernului.

Zâmbind, premierul a întrebat dacă este presă în sală şi, după ce i s-a răspuns că nu, a continuat în aceeaşi notă, relatând mai multor participanţi americani cum a fost amendat în SUA.

„Nu e presa? Am luat o amendă în America de radar, că dacă n-o plăteam rapid, mă şi arestau la aeroport! Da, mă arestau la aeroport”, le-a spus premierul.

El a relatat întâmplarea în contextul în care îşi exprima nemulţumirea că nu există o bază de date comună a Poliţiei şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind la amenzile rutiere.

Originally posted 2015-05-13 10:10:24.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.