Premierul a recunoscut! Cine o inspiră pe Dăncilă în politică

Loading...

Premierul Viorica Dăncilă a susţinut, duminică, în cadrul Consiliului Naţional PSD, că partidul este sub asediu încă din urmă cu doi ani, dar chiar şi în aceste condiţii, guvernarea a reuşit să facă schimbări majore.

„Nu a fost uşor şi vreau să vă mulţumesc pentru susţinere mai ales atunci când avalanşa de jigniri s-a pornit asupra mea, v-am simţiti pe toţi alături şi la bine şi la greu. Azi e o zi specială pentru mine şi sunt mai sentimentală decât în alte momente. Dle Dragnea, vă mulţumesc în mod special, au fost zile dificile, cu decizii grele, atacuri murdare, dar mi-am spus mereu că dacă aveţi putere să mergeţi mai departe, în ciuda tuturor loviturilor, şi noi trebuie să avem această forţă. Vă spun, azi, cu fermitate că nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic, care ştie ce are de făcut”, a declarat Dăncilă.

Ea a promis că va depăşi toate obstacolele şi piedicile. “După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată”, a spus premierul Viorica Dăncilă. „Chiar şi aşa, în aceşti 2 ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Citeste si:  Daniela Crudu este DESFIGURATĂ: În ce hal a ajuns fosta vedetă de la Antena 1 - FOTO

 

 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  7. Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’