Ponta: La congres lansăm agenda noastră politică, priorităţile, responsabilii de domenii, un fel de guvern din umbră

Loading...

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marţi seara, la Târgu Mureş, că la congresul anunţat pentru duminică, la Bucureşti, partidul va lansa agenda politică, priorităţile politice, responsabilii de domenii, adică „un fel de guvern din umbră”.


„Duminică dimineaţa avem primul congres al Pro România. Am tot mers în ţară, acum suntem la Târgu Mureş, de dimineaţă am fost la Cluj, săptămâna trecută în Moldova. Am avut foarte multe întâlniri, strângem forţe proaspete lângă noi. Duminică, la congres, vom lansa agenda noastră politică, priorităţile politice, responsabilii de domenii, practic, un fel de guvern din umbră, că dacă PNL-ul sau opoziţia nu poate să ofere nişte oameni şi nişte proiecte, le vom oferi noi. Şi încercăm să avem succes cu acest mod diferit de a face politică şi cu un mod care să suplinească ceea ce nu pot să facă partidele mari, PSD şi PNL, la putere sau în opoziţie”, a declarat Victor Ponta.
Citeste si:  Moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului va fi citită luni. Când va avea loc votul final

Acesta a precizat că până acum Pro România are în jur de 7.000 de membri înscrişi în baza de date şi că formaţiunea sa politică oferă inclusiv posibilitatea unor parteneriate politice, în sensul că aceia care o susţin nu trebuie să fie neapărat membri de partid.

Victor Ponta a mai spus că, întrucât în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale a fost acuzat că are „baronii PSD” în spate, „baronii locali” nu sunt doriţi în Pro România.

Pro România va avea duminică primul congres naţional, care se va desfăşura la Romexpo. Potrivit unui comunicat al formaţiunii, congresul va fi precedat, sâmbătă, de o serie de dezbateri pe care Pro România le organizează împreună cu societatea civilă, partenerii sociali şi mediul academic în următoarele domenii: fonduri europene, administraţie publică, incluziune socială, relaţia cu partenerii sociali şi societatea civilă, politică externă, educaţie, energie, transporturi, justiţie, agricultură, mediu, economie, debirocratizare, sănătate şi digitalizare.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!