Politica

Ponta: La congres lansăm agenda noastră politică, priorităţile, responsabilii de domenii, un fel de guvern din umbră

Loading...

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marţi seara, la Târgu Mureş, că la congresul anunţat pentru duminică, la Bucureşti, partidul va lansa agenda politică, priorităţile politice, responsabilii de domenii, adică „un fel de guvern din umbră”.

„Duminică dimineaţa avem primul congres al Pro România. Am tot mers în ţară, acum suntem la Târgu Mureş, de dimineaţă am fost la Cluj, săptămâna trecută în Moldova. Am avut foarte multe întâlniri, strângem forţe proaspete lângă noi. Duminică, la congres, vom lansa agenda noastră politică, priorităţile politice, responsabilii de domenii, practic, un fel de guvern din umbră, că dacă PNL-ul sau opoziţia nu poate să ofere nişte oameni şi nişte proiecte, le vom oferi noi. Şi încercăm să avem succes cu acest mod diferit de a face politică şi cu un mod care să suplinească ceea ce nu pot să facă partidele mari, PSD şi PNL, la putere sau în opoziţie”, a declarat Victor Ponta.

Acesta a precizat că până acum Pro România are în jur de 7.000 de membri înscrişi în baza de date şi că formaţiunea sa politică oferă inclusiv posibilitatea unor parteneriate politice, în sensul că aceia care o susţin nu trebuie să fie neapărat membri de partid.

Victor Ponta a mai spus că, întrucât în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale a fost acuzat că are „baronii PSD” în spate, „baronii locali” nu sunt doriţi în Pro România.

Pro România va avea duminică primul congres naţional, care se va desfăşura la Romexpo. Potrivit unui comunicat al formaţiunii, congresul va fi precedat, sâmbătă, de o serie de dezbateri pe care Pro România le organizează împreună cu societatea civilă, partenerii sociali şi mediul academic în următoarele domenii: fonduri europene, administraţie publică, incluziune socială, relaţia cu partenerii sociali şi societatea civilă, politică externă, educaţie, energie, transporturi, justiţie, agricultură, mediu, economie, debirocratizare, sănătate şi digitalizare.

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.