Ponta: Creşterea pensiilor şi salariilor cu bani împrumutaţi ne va aduce în situaţia Greciei din 2000

Loading...

Politica PSD-ALDE de a crește salariile și pensiile în acest ritm și cu bani împrumutați este una sinucigașă și vom ajunge în situația Greciei din 2000, avertizează Victor Ponta.

”Am tot vorbit în anul 2018 despre o uriaţă problemă : deficitul balanţei comerciale a ajuns la 1 miliard de euro pe lună! Să explic pentru toţi cei interesaţi: Guvernul se împrumută cu bani de la bănci sau populaţie ( aceste împrumuturi urmează să le restituim noi şi copiii noştri) / cu banii împrumutaţi plăteşte salariile şi pensiile/ oamenii folosesc banii ca să cumpere ce au nevoie – dar pentru că nu este stimulată şi sprijinită producţia românească atunci importăm în fiecare lună alimente şi bunuri produse în alte ţări!”, a scris Ponta, pe Facebook.   

Liderul ProRomânia a mai scris că acest miliard de euro ajunge să sprijine producătorii străini.

”În fiecare lună ne împrumutăm cu 1 miliard de euro care pleacă în afara ţării şi sprijină producătorii din Ungaria, Polonia, China sau Turcia!   Între timp Guvernul ne prezintă cifre minunate şi se laudă cu creşterea salariilor şi pensiilor!   Este o politică sinucigaşă care ne duce pe drumul dezastrului ( Grecia anilor 2000)!”, a avertizat fostul premier.
 

Citeste si:  Fotografiile cu bebelușul lui Kim Kardashian stârnesc noi controverse. FOTO
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu