Ponta: Creşterea pensiilor şi salariilor cu bani împrumutaţi ne va aduce în situaţia Greciei din 2000

Loading...

Politica PSD-ALDE de a crește salariile și pensiile în acest ritm și cu bani împrumutați este una sinucigașă și vom ajunge în situația Greciei din 2000, avertizează Victor Ponta.

”Am tot vorbit în anul 2018 despre o uriaţă problemă : deficitul balanţei comerciale a ajuns la 1 miliard de euro pe lună! Să explic pentru toţi cei interesaţi: Guvernul se împrumută cu bani de la bănci sau populaţie ( aceste împrumuturi urmează să le restituim noi şi copiii noştri) / cu banii împrumutaţi plăteşte salariile şi pensiile/ oamenii folosesc banii ca să cumpere ce au nevoie – dar pentru că nu este stimulată şi sprijinită producţia românească atunci importăm în fiecare lună alimente şi bunuri produse în alte ţări!”, a scris Ponta, pe Facebook.   

Liderul ProRomânia a mai scris că acest miliard de euro ajunge să sprijine producătorii străini.

”În fiecare lună ne împrumutăm cu 1 miliard de euro care pleacă în afara ţării şi sprijină producătorii din Ungaria, Polonia, China sau Turcia!   Între timp Guvernul ne prezintă cifre minunate şi se laudă cu creşterea salariilor şi pensiilor!   Este o politică sinucigaşă care ne duce pe drumul dezastrului ( Grecia anilor 2000)!”, a avertizat fostul premier.
 

Citeste si:  Analist de politică externă din România: Maia Sandu și Andrei Năstase au o legătură strânsă cu fundația Open Dialog
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.