Ponta, ales președinte al Pro România, săgeți către Dragnea: Un lider adevărat nu îşi foloseşte partidul ca scut pentru el (VIDEO)

Loading...

Victor Ponta a fost ales preşedinte al partidului Pro România în cadrul primului congres naţional al formaţiunii politice, informează B1 TV. Fostul premier nu a ezitat şi a lansat un nou atac la adresa şefului PSD, Liviu Dragnea. 

Ponta este de părere că liderul trebuie să tragă echipa în sus, nu în jos: „Un lider adevărat este o protecţie pentru echipă şi nu îşi foloseşte echipa sau partidul ca scut pentru el. Atunci când tu, ca lider, eşti o problemă pentru echipă, trebuie să te dai la o parte şi să încerci să ajuţi din orice altă poziţie ca acea echipă să câştige. Îmi doresc să fiu liderul unei echipe formată din oameni în care am încredere şi pe care îi cunosc de mai mult timp, de mai puţin, dar despre care cred că au competenţa şi integritatea necesare”. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cât priveşte proiectele Pro România, Victor Ponta a adăugat că primul test al formaţiunii politice va fi la alegerile europarlamentare din 2019. 

Citeste si:  Eugen Teodorovici, adevărul despre noua șefă a ANAF-ului

”Avem toți experiența și tendința de a-i exclude pe cei care nu ne plac, pe cei care la un moment dat spun altceva, pe cei care nu mai sunt cu șefu, pe cei care nu sunt de acord cu majoritatea. Hai să încercăm acest experiment politic de a avea un partid în care oamenii vin, sigur, unii vor și pleca, dar nu vor avea parte de excludere”, a declarat Ponta.

Fostul premier a fost ales lider al formaţiunii prin votul majorităţii. Acesta a criticat actuala guvernare şi susţine că noul proiect nu va accepta derapajele pe care, spune Ponta, le fac liderii de la guvernare inclusiv şeful PSD, Liviu Dragnea. 

Întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale, Ponta a răspuns: „Nu. Pe mine nu. O să luăm așa serios toată această construcție, dar vom avea un candidat cu care eu, Victor Ponta, mă voi mândri și dacă PSD rămâne în situația actuală, cred că vom intra în turul doi.

Citeste si:  Cine se află în spatele noului partid a lui Dacian Cioloş. Adevărul a ieşit la iveală

Pentru preşedinţia Pro România a candidat doar Victor Ponta, iar pentru cele trei funcţii de prim-vicepreşedinte s-au înscris Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu, Nicolae Bănicioiu. 
 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator