Politicieni mândri că sunt români, dar care nu scriu corect româneşte. Dăncilă şi Ponta nu ştiu să pună virgula în urări pentru România

Loading...

Nicolae Bănicioiu, unul dintre liderii formaţiunii Pro România, a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ dedicat Zilei Naţionale de 1 Decembrie, cu titlul „Suntem cu toţii PRO România!”. Spre deosebire de video-ul lansat oficial de Guvern, imaginile actualului partid al lui Victor Ponta ţin să evidenţieze şi câteva dintre problemele cu care se confruntă românii. 

„De multe ai simţit că aici nu se mai poate şi că poate ar fi mai bine să laşi totul în urmă” – este textul cu care Pro România începe filmuleţul aniversar. „Dar de fiecare dată când eşti plecat, simţi că aici îţi e locul. Şi că până la urmă nicăieri nu e ca acasă”, este doar o parte din mesajul cu care Pro România continuă filmuleţul. 

Cu toate acestea, finalul clipului este marcat de aceeaşi greşeală de punctuaţie ca filmuleţul lansat oficial de Guvernul României, urările „La mulţi ani România!” (sic!) şi „La mulţi ani Români!” (sic!) neavând virgula care desparte subsantivul în vocativ de restul propoziţiei. Forma corectă este „La mulţi ani, România!” şi „La mulţi ani, Români!”. 

Citeste si:  Peste jumătate din germani vor să îşi părăsească ţara. Un sondaj de opinie arată dezamăgirea populaţiei faţă de starea socială şi politică din Germania

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.