Politică în numele lui tati. Cine se pregătește să ne CONDUCĂ ȚARA

Loading...

Politica autohtonă este plină de familii care șiau format deja un brand. Când apare un copil de politician nu se mai gândește nimeni la o simplă coincidență de nume, ci se pune ștamplila de „băiatul sau fata lui tati”.

Din tată în fiu

Victor Negrescu (foto principala) este unul dintre tinerii socialdemocrați care s-au remarcat în viața politică. Provine dintr-o familie de diplomați. Tatăl său, Ion Negrescu, a fost diplomat și consul al României la Bruxelles și pare că acesta și-a inspirat fiul în alegerea carierei. Deși încearcă să-și facă propriul nume, ori de câte ori apare o știre cu juniorul Negrescu, se aduce vorba și de tatăl său. Tânărul a intrat în politică înainte de vârsta majoratului, însă s-a ținut departe de scandaluri. În 2008, la vârsta de 22 de ani, a candidat la alegerile parlamentare și s-a făcut remarcat cu propunerea de a reduce prețul la prezervative.

Fiică de președinte

Cel mai bun exemplu este reprezentat de familia Băsescu. Elena a debutat în politică încă din 2005, când s-a înscris ca membru în PD-L, partidul pe care îl conducea chiar tatăl său, fostul președinte Traian Băsescu. S-a împărțit între viața mondenă și cea politică, însă a încercat să se delimiteze de numele tatălui său. În 2009, a candidat independent la alegerile europarlamentare și a și ajuns la Bruxelles. EBa s-a aflat mereu în umbra tatălui său, deși încerca să-și facă propriul nume. Frumoasa brunetă s-a plictisit repede de viața politică și s-a angajat, în 2016, la Camera de Comerț și Industrie. În prezent, EBa are 3 copii frumoși și cochetează cu designul vestimentar. Nu pare să mai fie interesată de funcții politice, dar poate copiii săi îi vor călca pe urme, sau poate chiar bunicului lor.

Citeste si:  Regina de Cupă, Zeus, Omul crăpat, un Cavaler în armură, un Conte și o Creatură marină vin în ultima ediție Scena misterelor

Politică în numele lui tati. Cine se pregătește să ne CONDUCĂ ȚARA 1

Și cu soțul și cu tatăl

Daciana Sârbu, doamna blondă a politicii românești de la Bruxelles, este asociată, mai degrabă, cu numele soțului său, Victor Ponta, când vine vorba de ascensiunea pe scena politică. Deși în ultima perioadă își urmează soțul în viața politică, cel care a inspirat-o pentru prima dată a fost chiar tatăl său, Ilie Sârbu. Daciana a intrat în PSD înainte de Ponta, în 1996, când avea doar 19 ani, și chiar așa s-au cunoscut. Frumoasa blondă s-a implicat în viața politică și a încercat să se îndepărteze de stereotipul „fata lui tata”. Pare că i-a și reușit, însă umbra soțului a urmărit-o în tot acest timp. Daciana nu și-a urmat tatăl, care a fost ministru al Agriculturii, în totalitate. Până să ajungă în Parlamentul European a fost consilier în Corpul de Control al primului ministru Adrian Năstase, secretar de Stat în Ministerul Educației, dar și deputat de Argeș.

Politică în numele lui tati. Cine se pregătește să ne CONDUCĂ ȚARA 2

Citește mai departe …

A MURIT! Vestea care a zguduit Capitala, in aceasta dimineata

Citeste si:  Iniţiativa cetăţenească Oameni noi în politică. O analiză
Politică în numele lui tati. Cine se pregătește să ne CONDUCĂ ȚARA 4 Politică în numele lui tati. Cine se pregătește să ne CONDUCĂ ȚARA 5
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  7. Mai este Simona Halep virgină?
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator