Politica

Politica de baltă în ”stil Gorghiu”: în 2016 se declara pentru familia tradițională, în 2018 profită de Referendum și îl atacă pe Orban care a votat ”Da” – MagnaNews

Loading...

Fostul preşedinte PNL Alina Gorghiu anunța în 2016 că în primăvara anului 2017 dorește organizarea unui referendum naţional pentru redefinirea familiei în Constituţie.

Gorghiu spunea atunci că susţine familia tradiţională. „Intotdeauna sunt în PNL mai multe voci, lucru care este firesc să fie într-un partid liberal şi, în general, într-un partid care nu mimează democraţia. Tema va fi discutată luni la Biroul Politic Naţional. Dacă vreţi să vă spun poziţia mea, este una pe care nu odată am expus-o în spaţiul public. PNL susţine familia traditională, este un punct cheie în programul de guvernare: măsurile care încurajează natalitatea, care încurajează demografia din România, însă, evident, credem în măsuri de protecţie juridică pentru minorităţi, aşa cum Constituţia prevede”, a mai declarat Alina Gorghiu.

Astăzi însă, Gorghiu vrea să profite Referendum, ca și cum rezultatul acestuia ar fi ”meritul” ei și îl atacă pe Ludovic Orban, care a votat ”Da”, scriind pe Facebook: „Conducerea PNL a aruncat partidul într-o nouã aventură si către un nou eșec politic, care ne-a rupt de 70% din electoratul liberal. Conducerea PNL nu unește, ci dezbină. Nu modernizează, ci propune o politica retrogradă.”  (foto cotidianul.ro)

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.