PNL îi cere lui Toader să oprească revocarea lui Lazăr: Un demers politic de represiune. PSD-ALDE nu își dorește decât sancționarea României

Loading...

PNL îi cere, prin vocea prim-vicepreşedintelui Raluca Turcan, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să oprească procedura de revocarea a lui Augustin Lazăr din funcţia de procuror general. 
Raluca Turcan subliniază că procedură de revocare s-a lovit de nulitate din cauza „minciunii și erorii grosolane făcute de ministru în demararea procesului” .

„A nu da curs solicitării de abandonare a acestui demers, pentru care au semnat aproape 1700 de magistrați și s-au exprimat solidar un număr semnificativ de instanțe și parchete, înseamnă a merge deliberat spre o comandă politică, sfidând întreg sistemul judiciar”, a afirmat Turcan.

Liderul liberal acuză faptul că decizia lui Tudorel Toader nu este altceva decât un atac la justiţie.

„Propunerea de revocare a procurorului general nu este altceva decât un demers politic de represiune, nu doar împotriva Procurorului General, care este șeful Ministerului Public, dar și împotriva întregului sistem judiciar,” consideră liderul deputaţilor PNL.

Raluca Turcan atrage atenţia că prin comportamentul şi deciziile coaliţiei PSD-ALDE România va avea mult de pierdut şi riscă sancţiuni periculoase în mediul online.

Citeste si:  EXCLUSIV. Gabriela Firea, prima reacție la informația că rămâne fără sprijin politic în PSD

„Urmează raportul privind MCV. Există riscul adoptării unei rezoluții în Parlamentul European împotriva României. Se discută la nivel european de condiționarea alocării de fonduri europene în funcție de respectarea principiilor statului de drept. Dacă Guvernul nu abandonează acest demers și nu dă astfel un semn minimal de colaborare cu instituțiile europene, înseamnă că PSD-ALDE nu își dorește altceva decât sancționarea României și, implicit, sabotarea și distrugerea a tot ceea ce s-a obținut bun de la Uniunea Europeană”, afirmă liderul deputaților liberali.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.