PNL îi cere lui Toader să oprească revocarea lui Lazăr: Un demers politic de represiune. PSD-ALDE nu își dorește decât sancționarea României

Loading...

PNL îi cere, prin vocea prim-vicepreşedintelui Raluca Turcan, ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să oprească procedura de revocarea a lui Augustin Lazăr din funcţia de procuror general. 
Raluca Turcan subliniază că procedură de revocare s-a lovit de nulitate din cauza „minciunii și erorii grosolane făcute de ministru în demararea procesului” .

„A nu da curs solicitării de abandonare a acestui demers, pentru care au semnat aproape 1700 de magistrați și s-au exprimat solidar un număr semnificativ de instanțe și parchete, înseamnă a merge deliberat spre o comandă politică, sfidând întreg sistemul judiciar”, a afirmat Turcan.

Liderul liberal acuză faptul că decizia lui Tudorel Toader nu este altceva decât un atac la justiţie.

„Propunerea de revocare a procurorului general nu este altceva decât un demers politic de represiune, nu doar împotriva Procurorului General, care este șeful Ministerului Public, dar și împotriva întregului sistem judiciar,” consideră liderul deputaţilor PNL.

Raluca Turcan atrage atenţia că prin comportamentul şi deciziile coaliţiei PSD-ALDE România va avea mult de pierdut şi riscă sancţiuni periculoase în mediul online.

Citeste si:  „Populismul radical al lui Șor” și „anularea alegerilor din cauza Facebook”. Trei cele mai importante trenduri și evenimente politice în 2018, în opinia politologului Dionis Cenușă

„Urmează raportul privind MCV. Există riscul adoptării unei rezoluții în Parlamentul European împotriva României. Se discută la nivel european de condiționarea alocării de fonduri europene în funcție de respectarea principiilor statului de drept. Dacă Guvernul nu abandonează acest demers și nu dă astfel un semn minimal de colaborare cu instituțiile europene, înseamnă că PSD-ALDE nu își dorește altceva decât sancționarea României și, implicit, sabotarea și distrugerea a tot ceea ce s-a obținut bun de la Uniunea Europeană”, afirmă liderul deputaților liberali.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!