Petreceri în lanţ, aseară, pentru social-democraţi. Cum s-au împărţit taberele petrecăreţilor

Loading...

Petreceri în lanţ, aseară, pentru social-democraţi. Unii au fost alături de Liviu Dragnea, la ziua mai multor colegi. Alţii l-au preferat pe şeful SIE, Gabriel Vlase, care şi-a serbat onomastica. Evenimentele au avut loc în acelaşi timp, dar în locuri diferite.

Dizidenţii social-democraţi l-au ales pe şeful SIE, fostul lor coleg de partid, alături de care au sărbătorit, în avans, Sfinţii Mihail şi Gavril. Au fost Marcel Ciolacu, fost vicepremier, şi Mihai Tudose, premierul mazilit de propriul partid.

Reporter: Cu ce ocazie?

Marcel Ciolacu, deputat PSD: Sf Mihail și Gavril

Reporter: Ați discutat despre dărâmarea Guvernului la acea întâlnire?

Marcel Ciolacu, deputat PSD: Nu am vorbit politică la acea întâlnire

Reporter: Dar ce ați discutat, informațiile sunt că ați discutat de dărâmarea Guvernului.

Marcel Ciolacu, deputat PSD: Și eu v-am răspuns că nu s-a vorbit politică la acea întâlnire. A fost o petrecere privată, nu vreți să vă spun și ce am mâncat? (râde)

Citeste si:  Dragnea, mesaj politic la 29 de ani de la Revoluţie: Eroii au luptat pentru o Românie a libertăţii, în care abuzurile nu îşi au locul şi nu pot fi tolerate

Marcel Ciolacu spune că, în ciuda tuturor zvonurilor, colaborează cu preşedintele partidului.

Reporter: În ce relaţie sunteţi cu domnul Dragnea?

Marcel Ciolacu, deputat PSD: Sunt președintele organizației de la Buzău, ieri m-am văzut cu domnul Dragnea și cu domnul Tudose și am vorbit despre niște legi și niște probleme pe energie. Am înțeles că și azi o să fie o întâlnire.

Mihai Tudose nu a comentat prea mult prezenţa la petrecerea dată de şeful SIE. „Suntem prieteni vechi și a fost o petrecere privată”, a spus fostul premier.

În tot acest timp, într-o altă parte de Bucureşti, la un restaurant din Floreasca, petreceau aproape 100 de social-democraţi. Îşi sărbătoreau ziua: liderul deputaţilor, Daniel Suciu, şi ministrul Tineretului, Ioana Bran.

Nicolae Bacalbaşa, deputat PSD: Domnule, viaţa e o călătorie şi arabii spun că cel mai preţios lucru e propria piele, cum am picat si era să mor acum două săptămâni, nu pot decât să îi felicit şi să le doresc cât mai multe aniversări, viaţa e un cadou”.

Citeste si:  Caru' cu vedete: Cum arăta Adela Popescu în copilărie; Felina, iubită şi răsfăţată peste măsură de designer; Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră

Vasile Axinte, deputat PSD: „Multă sănătate, succes în carieră”.

Sebastian Radu, deputat PSD: „Tradiţionalul la mulţi ani, fericire, să aibă putere de muncă că au nevoie în perioada asta, cam atât”.

La petrecere a fost prezent şi Liviu Dragnea. Acesta a ajuns după o zi lungă de întâlniri. Una la Parlament, cu ministrul Justiţiei, şi una la partid, cu primarii de sector. Şeful PSD a fost scump la vedere – a intrat prin spate în clubul select ales de sărbătoriţi.

Etichete: PSD , liviu Dragnea , petreceri psd
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?