Peste jumătate din germani vor să îşi părăsească ţara. Un sondaj de opinie arată dezamăgirea populaţiei faţă de starea socială şi politică din Germania

Loading...

Motivele pentru care vor să plece sunt legate de instabilitatea politică, dar şi o viaţă mai relaxată şi o calitate mai bună a traiului e zi cu zi.

Un sondaj realizat între 19 şi 21 septembrie de către YouGov, comandat de Transferwise, arată că peste jumătate dintre germani plănuiesc să îşi părăsească propria ţară, arată cotidianul Die Welt, citat de portalul www.activenews.ro.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 2.109 adulţi. O treime dintre ei au declarat că vor să plece pentru totdeauna din Germania. Alţi 13% ar vrea să îşi părăsească ţara pentru o perioadă de cel puţin doi ani.

În căutarea unei vieţi mai bune este motivul indicat de 33% dintre respondenţii care vor să ajungă pe alte meleaguri, renunţând la Germania.

Faptul că germanii sunt dezamăgiţi de ceea ce se întâmplă în propria lor ţară a ieşit în evidenţă la scrutinul de duminica trecută, din Bavaria, cel mai mare dintre landuri.

Conservatorii din CSU, aliaţii cancelarului german Angela Merkel, au fost învinşi în alegeri.

Citeste si:  Codrin Ştefănescu: Referendumul nu a fost asumat politic de nimeni

E încă un semn al scăderii de popularitate cu care se confruntă cancelarul Merkel, cea care în ultimii ani a promovat politica uşilor deschise pentru imigranţi, arată presa germană.

Scrutinul in Bavaria, de duminică, care a însemnat, pentru conservatorii din CSU, aliații cancelarului german, sfârșitul dominației lor politice, după decenii în care au guvernat singuri cel mai mare land german, confirmă tot mai mult scăderea popularității lui Merkel, promotoarea politicii ușilor deschise pentru valul de migranți.

Peste jumătate din germani vor să îşi părăsească ţara. Un sondaj de opinie arată dezamăgirea populaţiei faţă de starea socială şi politică din Germania 2 Peste jumătate din germani vor să îşi părăsească ţara. Un sondaj de opinie arată dezamăgirea populaţiei faţă de starea socială şi politică din Germania 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice