Partidul ȘOR a depus actele pentru înscrierea în cursa electorală; Ilan Șor în fața a mii de susținători: “Deschidem o pagină nouă în istoria politică a Moldova”

Loading...

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora 17:57


Partidul ȘOR a depus actele pentru înscrierea în cursa electorală; Ilan Șor în fața a mii de susținători: “Deschidem o pagină nouă în istoria politică a Moldova” 1

Partidul Politic „ȘOR” a depus joi, 27 decembrie, actele pentru înregistrarea în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Candidații formațiunii au mers organizat la Palatul Republicii, acolo unde sunt recepționate actele, fiind însoțiți de mii de simpatizanți ai partidului. Liderul formațiunii, Ilan Șor, a promis că acest eveniment și participarea în campanie electorală reprezintă o filă nouă în istoria politică a Republicii Moldova.

Consiliul Politic Național al Partidului „ȘOR” a desemnat joi, 27 decembrie, lista de candidați ai formațiunii cu care va participa la alegerile parlamentare din 24 februarie. În conformitate cu regulamentul partidului și cu legislația Republicii Moldova, a fost formată lista de candidați pe circumscripția națională. De asemenea, s-a decis depunerea listei respective și a tuturor actelor necesare pentru înregistrare la Comisia Electorală Centrală.

Organizați în grup și îmbrăcați în haine cu simbolica formațiunii, candidații Partidului ȘOR au făcut un scurt marș în centrul Chișinăului, fiind însoțiți de mii de simpatizanți care au venit să salute participarea acestuia la alegeri.

Ilan Șor a promis, într-un scurt discurs susținut în fața miilor de oameni, că participarea Partidului ȘOR la alegeri reprezintă o filă nouă în istoria politică a Republicii Moldova. „Astăzi, începe o nouă pagină în istoria politică a Republicii Moldova. Noi mergem pentru victorie. Suntem o echipă de profesioniști care suntem gata să preluăm responsabilitatea guvernării. Acum 3,5 ani mi-am asumat responsabilitatea la Orhei și nu mi-e frică să mă uit în ochii oamenilor pentru că am realizat tot ce am promis. Noi vom învinge!”, s-a arătat convins Ilan Șor.

El a precizat că scopul participării la alegeri este să implementeze în toate localitățile din țară proiectele de succes de la Orhei și Jora de Mijloc. „Partidul ȘOR este primul partid după 27 de ani de independență care nu a mințit oamenii și și-a îndeplinit toate promisiunile. Suntem singurul
partid care a demonstrat că lucrează pentru oameni. Vrem proiectele de la Orhei să fie implementate în toată țara”, a adăugat Ilan Șor, în aclamațiile mulțimii.

În privința planurilor sale după ce va prelua mandatul de deputat, Ilan Șor a declarat că va continua să sprijine dezvoltarea Orheiului, la fel cum Marina Tauber va contribui la dezvoltarea comunei Jora de Mijloc

Lista de candidați pe circumscripția națională este condusă de liderul Partidului ȘOR, primarul de Orhei Ilan Șor. Lista include reprezentanți ai majorității regiunilor țării, oameni de diferite profesii și ocupații, iar 41% sunt femei. „Este o listă de profesioniști, alături de care sunt sigur că vom învinge și vom guverna Republica Moldova în următorii patru ani. Suntem o echipă puternică, cu oameni cu experiență, de aceea sunt sigur că vom învinge”, a precizat Ilan Șor.

Citeste si:  UE critică învestitura lui Nicolas Maduro în funcţia de preşedinte al Venezuelei şi situaţia politică din ţară

El a menționat că va candida și pe circumscripția uninominală din Orhei.

Evoluția în ascensiune a Partidului ȘOR a început odată cu preluarea conducerii Mișcării „Ravnopravie” de către primarul de Orhei, Ilan Șor, în iunie 2016 și elaborarea unui plan de reformare radicală a organizației politice. Experții susțin că succesul se datorează în cea mai mare parte realizărilor înregistrate de Ilan Șor și echipa sa la Orhei, unde aufinalizat un șir de proiecte pe care și le asumase în campania electorală.

LISTA aici 

Copyright © 2006 – 2018 Reproducerea totală sau parţială a materialelor necesită acordul în scris al Publicaţiei Periodice TIMPUL DE DIMINEAŢĂ

blog comments powered by

Cele mai populare citrice, portocalele, sunt o sursă bogată de potasiu, magneziu, acid folic şi vitamine din complexul B, adică tot ce este necesar pentru a avea energie. Cu toate acestea, consumul de portocale nu este recomandat tuturor.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Decembrie 2018, ora: 09:14

Dodon sfidează din nou Constituția și anunță ce va face PSRM deși Legea Supremă îl obligă să fie neutru

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, spune că nu vede cum Partidul Socialiștilor ar putea face parteneriat în următorul Parlament cu vreuna dintre partidele care au șanse să treacă în legislativ. Șeful statului s-a referit atât la Partidul Democrat, cât și…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Decembrie 2018, ora: 09:10

Atunci când politiciana Marine Le Pen avea nevoie de bani pentru a-și finanța partidul său de extremă dreapta din Franța, o obscură bancă rusească a fost de acord să o ajute, transmite The Washington Post.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 28 Decembrie 2018, ora: 09:06

Un cutremur cu magnitudine 3,3 s-a produs, în urmă cu puţin timp, în judeţul Buzău, anunţă Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

( ) Citeşte tot articolul

Horoscop 28 Decembrie 2018, ora: 09:05

Horoscop 28 decembrie 2018. O zi liniştită, cu oportunităţi şi beneficii în dragoste. Ar fi o ocazie potrivită pentru a merge la cumpărături.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 19:36

Vlad Plahotniuc, Pavel Filip și Andrian Candu au mers astăzi la Târgul de Crăciun, unde au primit urări de la un cioban din satul Lărguța, raionul Cantemir. Așa cum e tradiția, liderul PDM l-a răsplătit pe urător, care l-a invitat la el acasă, în Lărguța.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:53

Citeste si:  S-a mers PREA DEPARTE! Ţara nu se guvernează cu Justiţia! Se cere SUSPENDAT! Există temei legal serios!

În Duma de Stat a Rusiei circula tot mai intens ideea modificarii Constituției, pe fundalul încercărilor Kremlinulu de a-l menține pe Vladimir Putin la putere și după încheierea actualului mandat, în 2024, scrie Bloomberg.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:52

Biserica Ortodoxă a Georgiei va susține autocefalia Bisericii Ortodoxe ucrainene, potrivit rezultatului sedinței Sfântului Sinod, care a avut loc pe 27 decembrie, unde s-a discutat problema recunoașterii autocefaliei Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, scrie „Eho Kavkaza”.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:50

Foto / Ilan Șor a făcut o baie de mulțime după ce partidul său s-a înregistrat la alegerile parlamentare

Ilan Șor a făcut o baie de mulțime, joi, după ce împreună cu colegii săi a depus actele pentru înregistrarea la alegerile parlamentare din luna februarie 2019.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:48

EXCLUSIV / Sfatul Țării 2 va face apel către toate partidele unioniste să participe în comun la alegerile parlamentare

Membrii Mișcării Sfatul Țării 2 acuză blocul electoral ACUM de trădarea idealului de unire cu România și de promovarea oportuniștilor, contrar afirmațiile despre meritocrație. La reuniunea ținută în incinta teatrului Satiricus, exponenții curentului unionist au criticat…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:35

Nouă persoane au suferit hipotermii și degerături din cauza frigului

 Nouă cazuri de hipotermie și degerături au fost înregistrate pe parcursul celor patru zile de odihnă oferite cu ocazia Crăciunului pe stil nou, transmite MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:31

Circa 10 mii de contracte de locațiune au fost înregistrate la Fisc în 11 luni ale anului 2018

 Circa 10 mii de contracte de locațiune au fost înregistrate la Serviciul Fiscal de Stat în 11 luni ale anului 2018, relatează MOLDPRES.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:19

Cunoscutul scriitor Vladimir Beșleagă susține candidatura Monicăi Babuc la alegerile parlamentare

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, va candida pentru un mandat de parlamentar ȋn circumscripția Ialoveni. Aceasta și-a lansat astăzi candidatura, iar printre susținătorii săi se numără ilustrul scriitor Vladimir Beșleagă și celebrul sportiv Nicolae Juravschi.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:17

Primul lot de mere moldoveneşti a fost expediat în Israel Din editia print

 Un lot de mere produse în Republica Moldova a fost expediat astăzi, în premieră, în Israel, transmite MOLDPRES. Acesta este rezultatul negocierilor din ultima perioadă ale Asociației Producătorilor şi Exportatorilor “Moldova Fruct”, iar merele au fost…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 18:05

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc candidează pentru fotoliul de deputat pe lista naţională şi în circumscripţia uninominală din Nisporeni

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, candidează pentru fotoliul de deputat atât pe lista naţională, cât şi în circumscripţia uninominală cu numărul 17, din raionul de baştină, Nisporeni. Politicianul a depus, astăzi, dosarul de…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 16:45

Nicolae Botgros și Eugen Doga, alături de Pavel Filip la Strășeni, circumscripția unde va candida premierul

Nicolae Botgros, Eugen Doga și Maria Stoianov sunt personalitățile care au participat astăzi la forumul „PDM pentru Moldova” desfășurat la Strășeni, pentru a susține candidatura lui Pavel Filip la alegerile parlamentrare pe circumscripția Strășeni. 

Citeste si:  Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 15:25

Exponenții binomului PAS-PPDA trâmbițează la toate colțurile despre o pretinsă alianță post-electorală între PDM și PSRM, însă uită de cârdășia lui Andrei Năstase cu Igor Dodon, în timpul protestelor din 2015. Este opinia exprimată de jurnalistul…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 14:21

Statul va recupera peste 869,22 milioane lei din banii furați de Veaceslav Platon de la Banca de Economii. Curtea Supremă de Justiție a publicat hotărârea motivată de condamnare a acestuia la 18 ani de pușcărie. Documentul conține lista afacerilor şi activelor derulate de Veaceslav…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 13:03

Compania Moldtelecom va păstra tarifele sociale și va investi mai mult în dezvoltarea infrastructurii sale. Acest lucru a devenit posibil, după ce întreprinderea a fost scutită de plata dividendelor aferente anului de gestiune 2017.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 12:31

Jocurile de noroc, sursă de profit pentru crima organizată şi cauza unor drame pentru numeroase familii, vor fi interzise începând cu 1 ianuarie 2019 în Albania, una dintre cele mai sărace ţări din Europa, informează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 12:30

Ucraina a prelungit interdicția de intrare pentru toți bărbații din Rusia

Autoritățile ucrainene au prelungit interdicția de intrare în țară pentru toți cetățenii de sex masculin din Rusia, care au vârste cuprinse între 16 și 60 de ani, transmite Unian.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 11:17

7 candidați din primii 10 de pe lista electorală a binomului PAS-PPDA sunt șomeri de ani de zile. Acest lucru este scos în evidență de către bloggerul Corneliu Gandrabur, care a identificat printre doritorii de a ajunge în Parlament și câțiva evazioniști, traseiști,…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 09:57

VIDEO /// Vladimir Zelensky următorul președinte al Ucrainei?

 Actorul, scenaristul și directorul artistic al Studio Kvartal 95 „Vladimir Zelensky a acordat un amplu interviu jurnalistului Dmitry Gordon, unde a recunoscut ca va candida pentru președinția Ucrainei in martie 2019. Potrivit sondajelor, Zelensky ocupă al doilea loc în…

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 08:54

Tragerea la sorți a stabilit ordinea în buletinul de vot pentru primii patru concurenți electorali

Comisia Electorală Centrală a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea prealabilă de înscriere în buletinele de vot, pe lista națională, a primilor patru concurenți electorali.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 27 Decembrie 2018, ora: 08:49

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu se întreabă dacă Elena Udrea realizează că tot ceea ce i s-a întâmplat este din cauza dorinței ei bolnăvicioase de a fi în centrul atenției. El spune că, dacă nu era o țintă atât de vizibilă, poate că „nici…

( ) Citeşte tot articolul
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu