Orban: Un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, a capturat statul român

Loading...

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, că PSD-ALDE a scris o nouă ”marţea neagră” în istoria României şi că se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, a capturat statul român şi foloseşte puterea obţinută în alegeri nu pentru a servi interesul cetăţeanului, ci pentru a încerca să scape de consecinţele infracţiunilor pe care le-au săvârşit.

”Coaliţia PSD-ALDE, a scris o nouă «marţea neagră» în istoria României de după 1 ianuarie 2007, mai precis de la integrarea României în Uniunea Europeană. Astăzi, Comisia Europeană şi Parlamentul European au arătat clar că Guvernul şi majoritatea parlamentară PSD-ALDE sunt în afara valorilor europene, în afara principiilor europene, în afara reglementărilor care stau la baza funcţionării Uniunii Europene. Astăzi se vede cu ochiul limpede că un clan de derbedei politici, specializaţi în infracţiuni, au capturat statul român şi folosesc puterea obţinută în alegeri nu pentru a servi interesul cetăţeanului român, şi pentru a-şi rezolva problemele personale, şi pentru a încerca să scape de consecinţele infracţiunilor pe care le-au săvârşit de-a lungul carierei lor politice”, a declarat preşedintele PNL.

Citeste si:  Decizie surprinzătoare în politica din România. Un fost ministru a demisionat din partidul pe care l-a fondat

Ludovic Orban a spus că Raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi rezoluţia Parlamentului European arată foarte clar că ”Dragnea şi Tăriceanu şi camarila din jurul lor sunt antieuropeni, sunt împotriva Uniunii Europene şi pun în pericol toate beneficiile cetăţenilor români de pe urma apartenenţei României la Uniunea Europeană”.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii