Orban: Dacian Cioloș nu are nicio relevanță în ce privește bătălia politică; e ușor să-ți dai cu părerea când stai la televizor și mănânci popcorn

Loading...

Președintele PNL, Ludovic Orban, a negat importanța lui Dacian Cioloș în contextul politic actual, liberalul susținând că Cioloș își dă cu părerea pe chestiuni pe care le vede de la televizor, fără să se implice direct în lupta împotriva coaliției PSD-ALDE.

”Este ciudat că, de o bună bucată de vreme, a atacat și PNl și USR. A atacat și USR când a zis că e partid de nișă. Adică el n-are partid… Îmi place, face aprecieri. E mai greu să intri în teren să joci fotbal 90 de minute să faci performanță. Așa când stai la televizor să mănânci popcorn, e ușor să-ți dai cu părerea, să dai sfaturi”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

Președintele este nemulțumit nu doar de faptul că Cioloș nu reușește să fie un actor politic relevant, ci și de atacurile la care acesta ar fi supus partidele de opoziție. ”El nu contează în  ecuația asta (…) Acum nu are nicio relevanță în ce privește bătălia politică. Atât că din când în când mai face câte o postare care e mai mult mai puțin preluată. Văd că atunci când atacă USR sau PNL, postările sunt luate în serios și, într-adevăr, pune serioase semne de întrebare în ce măsură înțelege că adversarul nostru este actuala coaliție guvernamentală”, a afirmat Orban.

Citeste si:  ROBERT NEGOITA: Tot ce inseamna politica starneste antipatie gratie liderilor politici - Politica - Ziarul BURSA

Liberalul a precizat că nu a mai vorbit cu fostul prim-ministru din cauza criticilor la care a supus PNL.

Într-o postare pe Facebook din 4 noiembrie, Dacian Cioloș a afirmat că nu există deosebiri fundamentale între PNL și PSD întrucât ambele partide fac parte dintr-o clasă politică veche, fără apetență pentru  reformare.

”PNL se regăsește în această zonă a clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze și să vină alături de noi într-un proiect de reformare profundă a societății românești. Un proiect cu accent pe bunăstare. Ei așteaptă să cadă PSD natural și ei să le ia locul”, scria Cioloș.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube