Orban: Dacian Cioloș nu are nicio relevanță în ce privește bătălia politică; e ușor să-ți dai cu părerea când stai la televizor și mănânci popcorn

Loading...

Președintele PNL, Ludovic Orban, a negat importanța lui Dacian Cioloș în contextul politic actual, liberalul susținând că Cioloș își dă cu părerea pe chestiuni pe care le vede de la televizor, fără să se implice direct în lupta împotriva coaliției PSD-ALDE.

”Este ciudat că, de o bună bucată de vreme, a atacat și PNl și USR. A atacat și USR când a zis că e partid de nișă. Adică el n-are partid… Îmi place, face aprecieri. E mai greu să intri în teren să joci fotbal 90 de minute să faci performanță. Așa când stai la televizor să mănânci popcorn, e ușor să-ți dai cu părerea, să dai sfaturi”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

Președintele este nemulțumit nu doar de faptul că Cioloș nu reușește să fie un actor politic relevant, ci și de atacurile la care acesta ar fi supus partidele de opoziție. ”El nu contează în  ecuația asta (…) Acum nu are nicio relevanță în ce privește bătălia politică. Atât că din când în când mai face câte o postare care e mai mult mai puțin preluată. Văd că atunci când atacă USR sau PNL, postările sunt luate în serios și, într-adevăr, pune serioase semne de întrebare în ce măsură înțelege că adversarul nostru este actuala coaliție guvernamentală”, a afirmat Orban.

Citeste si:  Ambasadorul Danemarcei, Søren Jensen, DINAMITEAZA politica din Romania: Abuzul in serviciu inseamna ca ți-ai terminat cariera

Liberalul a precizat că nu a mai vorbit cu fostul prim-ministru din cauza criticilor la care a supus PNL.

Într-o postare pe Facebook din 4 noiembrie, Dacian Cioloș a afirmat că nu există deosebiri fundamentale între PNL și PSD întrucât ambele partide fac parte dintr-o clasă politică veche, fără apetență pentru  reformare.

”PNL se regăsește în această zonă a clasei politice vechi și refuză cu obstinație să se reformeze și să vină alături de noi într-un proiect de reformare profundă a societății românești. Un proiect cu accent pe bunăstare. Ei așteaptă să cadă PSD natural și ei să le ia locul”, scria Cioloș.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  6. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene