Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează

Loading...

Până acum, Manfred Weber, liderul PPE, şi Alexander Stubb, care aparține aripii liberale a PPE şi este un apropiat a lui George Soros, au anunțat că vor să candideze.

Ungaria a întărit ideea că îl va susține pe Weber în cursă, deoarece

Stubb a fost una dintre cele mai puternice voci care a cerut sancțiuni împotriva Budapestei, și chiar excluderea lui Orban din familia politică, spre diferență de Weber, care a sprijinit sancţiunile, dar s-a exprimat împotriva excluderii premierului.

„Dacă Viktor Orban nu va respecta valorile PPE, atunci trebuie să părăsească această familie politică”, a declarat Stubb, potrivit Agerpres, care citează MTI. Guvernul ungar a susținut că atacurile politice contra sa sunt cauzate de refuzul de a susţine politica „liberalilor” privind „imigraţia”.

Centrul de informaţii publice al guvernului ungar a reafirmat că şi Fidesz va sprijini alegerea lui Manfred Weber drept cap de listă PPE pentru alegerile europarlamentare din mai 2019. „Alexander Stubb este candidatul aripii liberale a PPE şi are o excelentă relaţie personală cu George Soros. Fidesz aparţine aripii creştin-democrate a PPE şi motivul pentru care Ungaria este atacată şi criticată este acela că Viktor Orban şi Fidesz nu susţin politica aripii liberale privind imigraţia”, a transmis guvernul ungar, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:  Dinescu şi Aspirina în bucătărie. La „Politică şi delicateţuri”, de la TVR 1

Alegerile europarlamentare din 2019 vor aduce și numele următorului președinte al Comisiei Europene, cel care îi va lua locul lui Jean-Claude Juncker.

Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează 2 Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Multumesc Klaus Iohannis pentru cadoul de 19 miliarde de euro
  7. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.
  8. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO