Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează

Loading...

Până acum, Manfred Weber, liderul PPE, şi Alexander Stubb, care aparține aripii liberale a PPE şi este un apropiat a lui George Soros, au anunțat că vor să candideze.

Ungaria a întărit ideea că îl va susține pe Weber în cursă, deoarece

Stubb a fost una dintre cele mai puternice voci care a cerut sancțiuni împotriva Budapestei, și chiar excluderea lui Orban din familia politică, spre diferență de Weber, care a sprijinit sancţiunile, dar s-a exprimat împotriva excluderii premierului.

„Dacă Viktor Orban nu va respecta valorile PPE, atunci trebuie să părăsească această familie politică”, a declarat Stubb, potrivit Agerpres, care citează MTI. Guvernul ungar a susținut că atacurile politice contra sa sunt cauzate de refuzul de a susţine politica „liberalilor” privind „imigraţia”.

Centrul de informaţii publice al guvernului ungar a reafirmat că şi Fidesz va sprijini alegerea lui Manfred Weber drept cap de listă PPE pentru alegerile europarlamentare din mai 2019. „Alexander Stubb este candidatul aripii liberale a PPE şi are o excelentă relaţie personală cu George Soros. Fidesz aparţine aripii creştin-democrate a PPE şi motivul pentru care Ungaria este atacată şi criticată este acela că Viktor Orban şi Fidesz nu susţin politica aripii liberale privind imigraţia”, a transmis guvernul ungar, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:  Ion Iliescu DISTRUGE teoria lui Liviu Dragnea:

Alegerile europarlamentare din 2019 vor aduce și numele următorului președinte al Comisiei Europene, cel care îi va lua locul lui Jean-Claude Juncker.

Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează 2 Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  6. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene