Politica

Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează

Loading...

Până acum, Manfred Weber, liderul PPE, şi Alexander Stubb, care aparține aripii liberale a PPE şi este un apropiat a lui George Soros, au anunțat că vor să candideze.

Ungaria a întărit ideea că îl va susține pe Weber în cursă, deoarece

Stubb a fost una dintre cele mai puternice voci care a cerut sancțiuni împotriva Budapestei, și chiar excluderea lui Orban din familia politică, spre diferență de Weber, care a sprijinit sancţiunile, dar s-a exprimat împotriva excluderii premierului.

„Dacă Viktor Orban nu va respecta valorile PPE, atunci trebuie să părăsească această familie politică”, a declarat Stubb, potrivit Agerpres, care citează MTI. Guvernul ungar a susținut că atacurile politice contra sa sunt cauzate de refuzul de a susţine politica „liberalilor” privind „imigraţia”.

Centrul de informaţii publice al guvernului ungar a reafirmat că şi Fidesz va sprijini alegerea lui Manfred Weber drept cap de listă PPE pentru alegerile europarlamentare din mai 2019. „Alexander Stubb este candidatul aripii liberale a PPE şi are o excelentă relaţie personală cu George Soros. Fidesz aparţine aripii creştin-democrate a PPE şi motivul pentru care Ungaria este atacată şi criticată este acela că Viktor Orban şi Fidesz nu susţin politica aripii liberale privind imigraţia”, a transmis guvernul ungar, potrivit aceleiași surse.

Alegerile europarlamentare din 2019 vor aduce și numele următorului președinte al Comisiei Europene, cel care îi va lua locul lui Jean-Claude Juncker.

Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează 2

Omul lui Soros vrea șefia Comisiei Europene. Guvernul ungar reacționează 3

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.