Olguţa Vasilescu a răbufnit: „Dacă persistaţi în această telenovelă de prost gust, data viitoare vă vor răspunde avocaţii mei“. Ce spune despre şefa ANAF

Loading...

Fostul ministru al Muncii a ţinut să facă mai multe precizări privind mutarea ei de la Ministerul Muncii într-un alt minister, iniţial la Transporturi, apoi la Dezvoltare, subliniind că nu e într-o relaţie tensionată cu şeful ei politic, Liviu Dragnea. 

 

„Nu Liviu Dragnea a cerut mutarea mea la alt minister. EU am solicitat acest lucru, cu riscul asumat sa rămân in afara guvernului, pentru ca la Ministerul Muncii am reuşit sa îndeplinesc programul de guvernare care avea termen de finalizare 202“, a scris Vasilescu pe Facebook. 

 

De asemenea, fostul ministru a subliniat că situaţia în care se află ea nu îl are în spate pe Liviu Dragnea, ci pe şeful statului, Klaus Iohannis. „Nu am vorbit vineri nici măcar telefonic cu Liviu Dragnea, iar dacă era ceva de reproşat nu el era persoana in cauza, pentru ca nu el a declanşat aceasta situaţie. Nu o cunosc pe doamna de la ANAF şi nu am propus-o pe vreo funcţie“, a continuat fostul ministru al Muncii.

Citeste si:  Dionis Cenuşa: ONG-urile care critică sunt tratate ca „inamici politici” în Moldova şi Georgia

 

Nu în ultimul rând, Vasilescu a sugerat că îi va da în judecată pe cei din presă care dau informaţii false. „Dacă persistaţi în această telenovela de prost gust, data viitoare vă vor răspunde avocaţii mei“.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet