"Oameni noi în politică?" Firma unui lider al lui Cioloş, contract bănos cu un CJ al PSD

Loading...

"Oameni noi în politică?" Firma unui lider al lui Cioloş, contract bănos cu un CJ al PSD 1

În timp ce Mişcarea România Împreună, mişcarea politică a lui Dacian Cioloş, strânge semnături pentru campania „Oameni noi în politică”, unul dintre liderii formaţiunii are un contract de sute de mii de lei cu Consiliul Judeţean Brăila, condus de un membru PSD.


Este vorba despre fostul ministru al Muncii în guvernul Cioloş, Dragoş Pâslaru, în prezent manager general al companiei de consultanță strategică GEA Strategy & Consulting, potrivit stiripesurse.ro.

Firma acestuia a încheiat în iunie 2018 un contract de 206.900 lei plus TVA cu Consiliul Judeţean Brăila, instituţie condusă de pesedistul Francisk Iulian Chiriac urmaşul baronului Bunea Stancu. Obiectul contractului îl reprezentă prestarea de „Servicii de elaborare a Planului de amenajare a teritoriului intercomunitar ‘Staţiunea Lacul Sărat – Judeţul Brăila'”.

GEA Strategy & Consulting a mai avut şi alte contracte cu statul, chiar cu ministere conduse de apropiaţi ai lui Liviu Dragnea, precum Sevil Shaideh şi Rovana Plumb. 

Anul trecut, firma a fost cumpărată de o societate estoniană de consultanţă şi management. Dragoş Pâslaru a declarat pentru Libertatea, însă, că el este astăzi doar un angajat al firmei pe care a înfiinţat-o în urmă cu 12 ani. Are, în schimb, 0,5% din acţiunile firmei, un gest „simbolic”, susţine fostul ministru. 

Citeste si:  Mihai Chirica, despre excluderile din PSD: O stare de DEMENŢĂ POLITICĂ. Neacşu e cel care l-a ajutat pe Dragnea să-l DECAPITEZE pe Ponta

Toate detaliile colaborării dintre cei care vor „oameni noi din politică” şi instituţii conduse de „oamenii vechi” citií aici. 


Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  5. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube
  6. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene