”Oameni noi în politică”? Firma unui lider din Mişcarea lui Cioloş, contract de sute de mii de lei cu un Consiliu Județean condus de PSD

Loading...

Mişcarea România Împreună, formațiunea condusă de Dacian Cioloş, strânge semnături pentru „Oameni noi în politică”, în timp ce firma lui Dragoş Pîslaru, unul dintre lideri, are un contract de sute de mii de lei cu Consiliul Judeţean Brăila, condus de un membru PSD.

Fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, Dragoș Pîslaru este manager general al companiei de consultanță strategică GEA Strategy & Consulting, informează stiripesurse.ro.

Pe 20 iunie 2018, această firmă a încheiat un contract de 206.900 lei plus TVA cu Consiliul Judeţean Brăila, instituţie condusă de Francisk Iulian Chiriac (PSD). Obiectul contractului îl reprezentă prestarea de „Servicii de elaborare a Planului de amenajare a teritoriului intercomunitar ‘Staţiunea Lacul Sărat – Judeţul Brăila'”.

GEA Strategy & Consulting a mai avut contracte cu Ministerul Dezvoltării, condus la acea vremea de Sevil Shaideh, şi cu Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb. 

Deși, scriptic, la jumătatea lui 2016 Pîslaru și-a vândut acțiunile, în 28 martie 2017 el figura pe lista acționarilor SC GEA Strategy & Consulting SA. Potrivit ONRC, în martie anul trecut, structura acținariatului arăta în felul următor: Civitta International OU Estonia, reprezentată de Adam Saulius Vaina (98%), Carmen Veronica Mariș (0,5%), Dragoș Nicolae Pîslaru (0,5%), Ioana Ivanov (0,5%) și Denisa Scutariu (0,5%), aceasta din urmă îndeplinind și funcția de administrator.
 

Citeste si:  Tudorel Toader îl sfidează pe Dragnea: inventează alibiuri ca să blocheze ordonanţa de urgenţă pentru modificarea Codurilor penale
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?