”Oameni noi în politică”? Firma unui lider din Mişcarea lui Cioloş, contract de sute de mii de lei cu un Consiliu Județean condus de PSD

Loading...

Mişcarea România Împreună, formațiunea condusă de Dacian Cioloş, strânge semnături pentru „Oameni noi în politică”, în timp ce firma lui Dragoş Pîslaru, unul dintre lideri, are un contract de sute de mii de lei cu Consiliul Judeţean Brăila, condus de un membru PSD.

Fost ministru al Muncii în Guvernul Cioloș, Dragoș Pîslaru este manager general al companiei de consultanță strategică GEA Strategy & Consulting, informează stiripesurse.ro.

Pe 20 iunie 2018, această firmă a încheiat un contract de 206.900 lei plus TVA cu Consiliul Judeţean Brăila, instituţie condusă de Francisk Iulian Chiriac (PSD). Obiectul contractului îl reprezentă prestarea de „Servicii de elaborare a Planului de amenajare a teritoriului intercomunitar ‘Staţiunea Lacul Sărat – Judeţul Brăila'”.

GEA Strategy & Consulting a mai avut contracte cu Ministerul Dezvoltării, condus la acea vremea de Sevil Shaideh, şi cu Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb. 

Deși, scriptic, la jumătatea lui 2016 Pîslaru și-a vândut acțiunile, în 28 martie 2017 el figura pe lista acționarilor SC GEA Strategy & Consulting SA. Potrivit ONRC, în martie anul trecut, structura acținariatului arăta în felul următor: Civitta International OU Estonia, reprezentată de Adam Saulius Vaina (98%), Carmen Veronica Mariș (0,5%), Dragoș Nicolae Pîslaru (0,5%), Ioana Ivanov (0,5%) și Denisa Scutariu (0,5%), aceasta din urmă îndeplinind și funcția de administrator.
 

Citeste si:  Dragnea le cere „specialiștilor în politică externă” Iohannis și Meleșcanu să explice amenințarea lui Vladimir Putin față de țările care găzduiesc sisteme balistice americane
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube