O săptămână până la referendum. Ce politicieni susţin familia tradiţională şi cine e împotrivă

Loading...

Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă au anunţat iniţial că susţin modificarea Constituţiei în sensul dorit de Coaliţia pentru Familie. Ulterior, Viorica Dăncilă a minţit, la Bruxelles, într-o întâlnire cu socialiştii europeni, familie politică din care face parte şi PSD, spunând că partdiul condus de Dragnea nu se va implica în campania pentru referendum. Imediat după vizita premierului la Bruxelles, Liviu Dragnea a anunţat că PSD face doar o campanie de informare pentru referendum, nu campanie pentru familia tradiţională, deşi tot de mobilizare la urne e vorba.

PNL a votat pentru modificarea Constituţiei în Parlament alături de PSD, însă nu toţi liberalii susţin demersul. Şi ALDE a votat pentru redefinirea familiei, însă, ulterior, după o vizită la Bruxelles, Călin Popescu Tăriceanu s-a răzgândit. Liderul ALDE le-a transmis votanţilor să decidă după propria conştiinţă. UDMR a anunţat că nu susţine demersul Coaliţie pentru familie, dar a votat pentru. Acum, Kelemen Hunor le-a lăsat maghiarilor libertatea de a alege dacă se prezintă sau nu la urne. USR este singurul partid care se opune referendumului şi îndeamnă la boicot.

Citeste si:  Gigi Becali vrea să revină în politică și ar vrea să se alieze cu Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu, retras din fruntea PMP, a îndemnat oamenii să iasă la urne.  „În mod paradoxal, la noi referendumul este susţinut de socialişti, însă eu provin din familia popularilor europeni care sunt creştin democraţi şi încurajează familia. Voi merge la vot pentru un < > familia formată dintr-un bărbat şi femeie. Din punct de vedere politic, rămân un om de dreapta“, a declarat Traian Băsescu.

Şi Gabriel Oprea, întors la conducerea UNPR, e de partea familiei tradiţionale. „UNPR crede în conceptul de familia biblică, familia construită pe convieţuirea dintre un bărbat şi o femeie şi care are ca temelie a vieţii căsătoria dintre aceştia. Noi sprijinim familia tradiţională şi lucrăm, cu specialiştii din partid, la crearea unor programe care să sprijine familiile şi să conducă la creşterea natalităţii“, a scris Oprea pe Facebook.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Home page
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!