Noi dezvăluiri șocante despre Liviu Dragnea! Informația care cutremură scena politică

Loading...

Totul după ce şapte din cele opt documente referitoare la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei au fost declasificate.

Potrivit acestora, Dragnea a avut cu patru zile înainte de protest scenariul diversiunilor. Un exemplar ar fi ajuns şi la o televiziune afiliată PSD, spun surse din Jandarmerie. Omul care a ţinut legătura cu toate entităţile implicate ar fi fostul un SPP-ist al lui Dragnea, numit ulterior secretar de stat.

Conform G4Media.ro, SPP-istul este Adrian Mlădinoiu. Acesta este un apropiat al lui Liviu Dragnea pentru care a fost un fel de agent de pază şi şofer al şefului PSD pe care îl însoţea în urmă cu doi-trei ani la termenele proceselor de la Curtea Supremă. De altfel, Mlădinoiu este un fost ofiţer al Serviciului de Paza şi Protecţie, aşa cum reiese din CV-ul său. Mai mult, Mlădinoiu a fost şi partener de afaceri cu fiul lui Dragnea, Ştefan Valentin. Cei doi au fost asociaţi în firma Pantofi Lux Ștefan, unde printre acţionari erau atât actualul secretar de stat, cât şi Ferma Salcia, ferma de porci deţinută pănă în acest an de fiul liderului PSD.

Citeste si:  STELIAN ION (USR): Dragnea pierde majoritatea in Camera Deputatilor - Politica - Ziarul BURSA

Pe 14 septembrie, Liviu Dragnea a fost audiat la Parchetul General în calitate de martor în dosarul violenţelor de la mitingul din 10 august.

Dragnea a declarat la ieşirea din Parchet că a fost întrebat de procurori dacă are elementele de sprijin în ce priveşte acuzaţia de lovitură de stat, precizând că ”Tot ce am avut de spus am spus în faţa procurorilor ca martor”.

”Eu nu am primit informări nici de la SRI, nici de la ministerul de interne, nici de la nimeni”, a precizat liderul PSD.

În dimineaţa zile în care Dragnea a fost audiat, înainte ca liderul PSD să ajungă în faţa procurorilor, doi inspectori de la Inspecţia Judiciară au descins la secţia Parchetelor Militare din cadrul Pachetului General, solicitând procurorilor tot dosarul penal care vizează violenţele comise de jandarmi împotriva manifestanţilor la mitingul din 10 august.

”Pretextul a fost să-l audieze pe procurorul Corbu şi să ia actele din dosarul violenţelor din 10 august făcut de procurorul Bogdan Pârlog ca să-i verifice activitatea, însă inspectorii de la IJ au luat la studiat tot dosarul. Nu doar li s-au comunicat actele procurorului Pârlog, dar li s-a predat tot dosarul să-l vadă câteva ore. Insistau sa li se pună la dispoziţie toate documentele, să vadă unde s-a ajuns cu ancheta. Vizita a fost una neanunţată. Aşa că au putut să-l liniştească cât de cât pe Dragnea. înainte de audierea lui la Parchet”, au declarat pentru G4Media.ro surse din cadrul Inspecţiei Judiciare.

Citeste si:  A lăsat politica pentru afaceri! Doris Moldovan a renunțat la fotoliul de consilier județean
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  8. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…