Nigel Farage, liderul formaţiunii politice UKIP a luat TEAPA

Nigel Farage, liderul formaţiunii politice UKIP, care s-a remarcat în principal printr-un discurs extrem de dur la adresa românilor, nu a reuşit să intre în Parlament, în urma alegerilor desfăşurate joi în Marea Britanie, un eşec care ar putea semnaliza demisia politicianului din actuala funcţie, scire The Telegraph.
Nigel Farage a pierdut cursa electorală în faţa conservatorului Craig MacInlay cu aproape 3.000 de voturi. Liderul politic anunţase că va demisiona dacă nu reuşeşte să intre în legislativ.
Farage a transformat Ukip într-o forţă la nivel naţional, dar luptă pentru viitorul său politic, apreciază unii comentatori, în opinia cărora campania sa populistă a fost lipsită de suflu.
Prin retorica sa antieuropeană şi împotriva corectitudinii politice, Farage, care l-a comparat pe fostul preşedinte al Consiliului European Herman Van Rompuy cu o „cârpă de vase”, a condus formaţiunea xenofobă pe primul loc în alegerile pentru Parlamentul European (PE), în 2014.
Citeste si:  RALUCA TURCAN: Zilele lui Dragnea ca presedinte al Camerei sunt numarate - Politica - Ziarul BURSA
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?