Neymar s-a despărțit de Bruna Marquezine

Loading...

‘S-a terminat. A fost decizia lui’, a motivat frumoasa braziliancă. ‘Cer să nu se mai discute despre acest subiect, pentru că nu-mi place să vorbesc despre viața mea privată’, a completat Bruna.

‘Am mult respect pentru el și pentru ceea ce am trăit împreună. Vreau doar să mai spun că în spatele rupturii nu este ceva legat de opțiunile politice, având în vedere că ne găsim într-un moment critic și periculos pentru Brazilia’, a ținut să precizeze fata.

Ce legătură există între povestea lor de iubire și lumea politică? Acum câteva săptămâni, potrivit unor dezvăluiri ale presei sud-americane, Marquezine i-ar fi interzis lui Neymar să se exprime public în favoarea lui Jair Bolsonaro, candidatul de extrema dreaptă la viitoarele alegeri prezidențiale. Jair Bolsonaro este deja susținut de Ronaldinho și de Rivaldo.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Expert, despre „laurii” actualului Parlament: legi politice contestate și economice netransparente, care au erodat încrederea partenerilor de dezvoltare
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club