Nemții vor AFARĂ?! Peste jumătate dintre germani vor să părăsească țara pentru o „situație politică mai stabilă”

Loading...

Peste jumătate dintre germanii care trăiesc în regimul granițelor deschise al Angelei Merkel ar vrea să-și părăsească țara, scrie ziarul german Die Welt, citând un sondaj YouGov comandat de furnizorul de servicii financiare Transferwise.

Sondajul a fost efectuat între 19 și 21 septembrie și a inclus un număr de 2109 de adulți cărora li s-au adresat următoarele întrebări:

ImunoMedica

Doriți să trăiți în străinătate (în afara Germaniei) la un moment dat?

Comparativ cu acum doi ani – este mai mult sau mai puțin probabil că veți locui în străinătate sau nu este nicio diferență?

Care dintre următoarele motivele sunt cele pentru care doriți să vă mutați în străinătate? (Posibile răspunsuri multiple).

Aproximativ 1/3 dintre respondenți spun că ar dori să plece pentru totdeauna din Germania, în timp ce 13% au spus că ar prefera să plece pentru o perioadă între doi și cinci ani. Nouă procente declară că ar sta departe pentru cel mult un an.

Citeste si:  „Prognosticul european pentru România este mai sumbru decât cel pentru Polonia sau Ungaria” (V.Naumescu/ Contributors)

Motivul principal, conform sondajului, este că germanii doresc o situație politică mai stabilă a țării.

Mai presus de orice, cei care au răspuns chestionarului au declarat că speră la o viață mai calmă și mai relaxată într-o altă țară (38%).

Alte motive pentru care ar plcea din Germania sunt speranța unei calități mai bune a vieții (33%) și o vreme mai caldă  (31%).

 

Scrutinul in Bavaria, de duminică, care a însemnat, pentru conservatorii din CSU, aliații cancelarului german, sfârșitul dominației lor politice, după decenii în care au guvernat singuri cel mai mare land german, confirmă tot mai mult scăderea popularității lui Merkel, promotoarea politicii ușilor deschise pentru valul de migranți.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Liderul unionist George Simion şi-a lansat oficial candidatura la Europarlamentare. De ce?