Înțelegeri în politica din România. Norica Nicolai, paradox: Comisia Europeană NU a reacționat

Loading...

Norica Nicolai, într-un interviu acordat DC News, a vorbit despre un moment în care Comisia Europeană „nu a reacționat”.

„Am văzut foarte clar înțelegerea (n.r. lui Victor Ponta) cu Traian Băsescu, parafată de Barroso. Am văzut după propunerea de numire a doamnei Kovesi pe acel deal (n.r. înțelegere) pe care l-a făcut Victor Ponta cu Traian Băsescu, dincolo de orice respect față de niște norme la care se angajaseră chiar la Bruxelles. Doamna Reding (n.r. Viviane Reding) le-a trimis o formulă de selecție. Au ignorat total Comisia Europeană. Au făcut acest deal. Paradoxul pentru mine a fost că, în această împrejurare, Comisia Europeană nu a reacționat. În altele a reacționat foarte clar, dar în această situația Comisia Europeană nu a reacționat”, a declarat Norica Nicolai.

În cadrul interviului, s-a discutat și despre cele „11 porunci”. La o săptămână de la declanșarea războiului politic în România care a culminat cu referendumul pentru demiterea președintelui Băsescu, Jose Manuel Barroso îi cerea oficial premierului Ponta să îndeplinească 11 cerințe. „Părerea mea personală este că cele 11 puncte, porunci cum le cunoaștem noi, au fost scrise la București, iar domnul Barroso a fost rugat să le gireze. De ce le-a girat nu știu”, a mai spus Norica Nicolai.

Citeste si:  Kanye West nu mai vrea să se implice în politică

 

Declarațiile complete, în interviul de mai jos:

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Mai este Simona Halep virgină?
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  8. O zi din viata unei Mame - Merita citit.