Politica

Înțelegeri în politica din România. Norica Nicolai, paradox: Comisia Europeană NU a reacționat

Loading...

Norica Nicolai, într-un interviu acordat DC News, a vorbit despre un moment în care Comisia Europeană „nu a reacționat”.

„Am văzut foarte clar înțelegerea (n.r. lui Victor Ponta) cu Traian Băsescu, parafată de Barroso. Am văzut după propunerea de numire a doamnei Kovesi pe acel deal (n.r. înțelegere) pe care l-a făcut Victor Ponta cu Traian Băsescu, dincolo de orice respect față de niște norme la care se angajaseră chiar la Bruxelles. Doamna Reding (n.r. Viviane Reding) le-a trimis o formulă de selecție. Au ignorat total Comisia Europeană. Au făcut acest deal. Paradoxul pentru mine a fost că, în această împrejurare, Comisia Europeană nu a reacționat. În altele a reacționat foarte clar, dar în această situația Comisia Europeană nu a reacționat”, a declarat Norica Nicolai.

În cadrul interviului, s-a discutat și despre cele „11 porunci”. La o săptămână de la declanșarea războiului politic în România care a culminat cu referendumul pentru demiterea președintelui Băsescu, Jose Manuel Barroso îi cerea oficial premierului Ponta să îndeplinească 11 cerințe. „Părerea mea personală este că cele 11 puncte, porunci cum le cunoaștem noi, au fost scrise la București, iar domnul Barroso a fost rugat să le gireze. De ce le-a girat nu știu”, a mai spus Norica Nicolai.

 

Declarațiile complete, în interviul de mai jos:

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.