Înțelegeri în politica din România. Norica Nicolai, paradox: Comisia Europeană NU a reacționat

Loading...

Norica Nicolai, într-un interviu acordat DC News, a vorbit despre un moment în care Comisia Europeană „nu a reacționat”.

„Am văzut foarte clar înțelegerea (n.r. lui Victor Ponta) cu Traian Băsescu, parafată de Barroso. Am văzut după propunerea de numire a doamnei Kovesi pe acel deal (n.r. înțelegere) pe care l-a făcut Victor Ponta cu Traian Băsescu, dincolo de orice respect față de niște norme la care se angajaseră chiar la Bruxelles. Doamna Reding (n.r. Viviane Reding) le-a trimis o formulă de selecție. Au ignorat total Comisia Europeană. Au făcut acest deal. Paradoxul pentru mine a fost că, în această împrejurare, Comisia Europeană nu a reacționat. În altele a reacționat foarte clar, dar în această situația Comisia Europeană nu a reacționat”, a declarat Norica Nicolai.

În cadrul interviului, s-a discutat și despre cele „11 porunci”. La o săptămână de la declanșarea războiului politic în România care a culminat cu referendumul pentru demiterea președintelui Băsescu, Jose Manuel Barroso îi cerea oficial premierului Ponta să îndeplinească 11 cerințe. „Părerea mea personală este că cele 11 puncte, porunci cum le cunoaștem noi, au fost scrise la București, iar domnul Barroso a fost rugat să le gireze. De ce le-a girat nu știu”, a mai spus Norica Nicolai.

Citeste si:  Băsescu aruncă în aer scena politică. Ce mesaje trimit ambsadorii statelor UE în țările de origine

 

Declarațiile complete, în interviul de mai jos:

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Atmosferă de Oscar la premiera serialului "Vlad". Când va fi difuzat