Neașteptat: Cu ce s-a ocupat Liviu Dragnea înainte de a intra în politică. Detalii neștiute despre liderul PSD

Loading...

Liviu Dragnea a urmat cursurile Liceului de matematică-fizică Unirea din Turgu Măgurele, iar în anul 1987 a absolvit Facultatea de Transporturi, secţia Autovehicule rutiere, din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti.

Prima dată a lucrat ca inginer stagiar într-o secţie auto, iar în anul 1990, alături de un sătean, şi-a deschis un bar. În timp, Liviu Dragnea lu Vasilică Petcu s-au asociat în firma „Com Orizont SRL” şi au deschis şi administrat o serie de baruri în satele de lângă Giuvăreşti. De asemenea, în 1992 s-a asociat cu Florin Mîndroc şi au preluat firma ”Dacorom SRL”, în actele căreia figura un bar din Turgu Măgurele. În 1994, Dragnea îşi înfiinţează propria firmă „Ștefimar SRL”, în care este asociat unic şi pe numele căreia mută unele din activele deţinute anterior de Dacorom şi Com Orizont. În anul 2000, când Dragnea a devenit preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, cele trei firme au fost radiate.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet