N-am vrut să fiu o marionetă

Călin Popescu Tăriceanu a explicat ieri, la Digi 24, de ce a refuzat să onoreze invitația de a participa la festivitățile de inaugurare a scutului de la Deveselu.   „Am aflat, chiar în acea dimineață, că Garda de Onoare urma să-i prezinte onorul premierului Dacian Cioloș, nu mie. Or, în ordinea ierarhică în stat, șeful senatului este înaintea premierului. În aceste condiții, n-am vrut să reprezint o simplă marionetă, care stă lângă un primar de sat”, a explicat Tăriceanu. Președintele Senatului mai spune că refuzul său de a participa la aceste eveniment mai are la bază un motiv, extrem de important, din punctul lui de vedere.   „Mi s-a spus că voi avea onoarea să stau alături de primarul acelei localități, dar că nu voi putea spune nimic, singurul care urma să aibă discurs fiind premierul Dacian Cioloș. Nu se poate așa ceva, mai bine nu mă duc. Am suficiente alte lucruri importante de făcut”, a precizat șeful Senatului.
Citeste si:  Mobilizare generală în UNPR. Gabriel Oprea, mesaj către foştii membri:
Călin Popescu Tăriceanu a spus la Digi 24 că în dimineața acelei zile era chiar hotărât să meargă la ceremonialul de la baza militară Deveselu, dar că s-a răzgândit după ce a aflat că va fi doar de decor.
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dan Voiculescu: Dacian Cioloș, susținut de un grup ocult. Scenariu pe care l-am mai văzut - Stiri Online - Daily News Romania - octombrie 1, 2018

  […] Publicații susținătoare ale lui Dacian Cioloș […]

Leave a Reply

 1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 3. Home page
 4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
 5. De ce poartă Nina colanţi?
 6. Anda Ruga beata crita in club
 7. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!
 8. Se castiga bani pe YouTube ?