Politica

N-am vrut să fiu o marionetă

Călin Popescu Tăriceanu a explicat ieri, la Digi 24, de ce a refuzat să onoreze invitația de a participa la festivitățile de inaugurare a scutului de la Deveselu.

 

„Am aflat, chiar în acea dimineață, că Garda de Onoare urma să-i prezinte onorul premierului Dacian Cioloș, nu mie. Or, în ordinea ierarhică în stat, șeful senatului este înaintea premierului. În aceste condiții, n-am vrut să reprezint o simplă marionetă, care stă lângă un primar de sat”, a explicat Tăriceanu.

Președintele Senatului mai spune că refuzul său de a participa la aceste eveniment mai are la bază un motiv, extrem de important, din punctul lui de vedere.

 

„Mi s-a spus că voi avea onoarea să stau alături de primarul acelei localități, dar că nu voi putea spune nimic, singurul care urma să aibă discurs fiind premierul Dacian Cioloș. Nu se poate așa ceva, mai bine nu mă duc. Am suficiente alte lucruri importante de făcut”, a precizat șeful Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a spus la Digi 24 că în dimineața acelei zile era chiar hotărât să meargă la ceremonialul de la baza militară Deveselu, dar că s-a răzgândit după ce a aflat că va fi doar de decor.

 

Originally posted 2016-06-01 16:43:58.

One Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.