N-am vrut să fiu o marionetă

Călin Popescu Tăriceanu a explicat ieri, la Digi 24, de ce a refuzat să onoreze invitația de a participa la festivitățile de inaugurare a scutului de la Deveselu.   „Am aflat, chiar în acea dimineață, că Garda de Onoare urma să-i prezinte onorul premierului Dacian Cioloș, nu mie. Or, în ordinea ierarhică în stat, șeful senatului este înaintea premierului. În aceste condiții, n-am vrut să reprezint o simplă marionetă, care stă lângă un primar de sat”, a explicat Tăriceanu. Președintele Senatului mai spune că refuzul său de a participa la aceste eveniment mai are la bază un motiv, extrem de important, din punctul lui de vedere.   „Mi s-a spus că voi avea onoarea să stau alături de primarul acelei localități, dar că nu voi putea spune nimic, singurul care urma să aibă discurs fiind premierul Dacian Cioloș. Nu se poate așa ceva, mai bine nu mă duc. Am suficiente alte lucruri importante de făcut”, a precizat șeful Senatului.
Citeste si:  Corina Creţu pune punctul pe „i” în chestiunea candidaturii la europarlamentare: „Sunt social-democrată"
Călin Popescu Tăriceanu a spus la Digi 24 că în dimineața acelei zile era chiar hotărât să meargă la ceremonialul de la baza militară Deveselu, dar că s-a răzgândit după ce a aflat că va fi doar de decor.
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

Trackbacks/Pingbacks

 1. Dan Voiculescu: Dacian Cioloș, susținut de un grup ocult. Scenariu pe care l-am mai văzut - Stiri Online - Daily News Romania - octombrie 1, 2018

  […] Publicații susținătoare ale lui Dacian Cioloș […]

Leave a Reply

 1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 2. De ce poartă Nina colanţi?
 3. Home page
 4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
 5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
 6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
 7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
 8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube