MRÎ, alianțe politice. Cioloș, ”Nu vă faceți griji! O să ne vedeți la alegeri”

Loading...

Dacian Cioloș a explicat la TVR ce va urma după ce Tribunalul va oficializa apariția partidului său Mișcarea România Împreună (MRÎ).

Solicitat de Ionuț Cristache, în emisiunea România 9, de luni seara, să detalieze care îi va fi politica de alianțe, în special cu partidele care acum sunt în opoziție, USR și PNL, Cioloș a precizat:

”Eu cred că este nevoie de un construct care nu trebuie să se lupte cu cineva, ci trebuie să propună o alternativă, pentru că românii au nevoie de o viziune de dezvoltare a României, nu de bătălii atât de mult. Pentru că ”cea mai bună bătălie” cu PSD-ul sau cu altcineva care duce de râpă România este să propui românilor o alternativă credibilă cu oameni credibili și la asta lucrăm. Pentru astfel de construcții suntem deschiși. Dar, până una alta e important ca fiecare partid să-și prezinte opțiunile, să le discute cu cetățenii. Cifrele astea mie nu mi se par relevante”, răspuns Cioloș, atunci când moderatorul i-a arătat un sondaj de opinie privind intenția la vor, realizat în septembrie-octombrie.

Citeste si:  Corina Creţu candidează la europarlamentare. Partidul din partea căruia a primit singura ofertă de până acum

”Noi am fi dispuși să participăm la algeri și într-o lună, dacă e cazul. Nu vă faceți griji! O să ne vedeți la alegeri”, a mai precizat fostul premier, când Cristache i-a atras atenție că MRÎ nu este încă oficial. ”Dacă împreună cu USR ajungem la concluzia că în felul acesta (o alianță – n.r.) convingem mai mulți români să vină la vot, un astfel de proiect nu este exclus”, a încheiat subiectul fostul premier.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?