Moscova așteaptă ca alegerile parlamentare din R. Moldova să fie câștigate de o forță politică „gata să dezvolte relațiile cu Rusia”

Loading...

Președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, speră că alegerile din R. Moldova vor fi câștigate de o forță convenabilă Moscovei.

„Sperăm că vor fi schimbări spre bine, iar la guvernare în Republica Moldova va veni o forță politică responsabilă, care se va gândi la țara sa și la dezvoltarea relațiilor cu Rusia”, a spus Veaceslav Volodin în cadrul unei întâlniri cu președintele Igor Dodon care a avut loc pe 21 noiembrie curent la Moscova.

Oficialul rus a menționat că relațiile Rusiei cu R. Moldova „se bazează pe principiile unei prietenii deschise, recunoașterea unui dialog egal și, desigur, neimplicarea în afacerile statelor suverane”.

„Principiile noastre sunt clare, pornim de la faptul că avem o istorie a relațiilor bilaterale și ținem la această istorie”, a declarat președintele Dumei de Stat de la Moscova.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Citeste si:  Drumul spre iliberalism - Print
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Mai este Simona Halep virgină?
  3. Home page
  4. Legatura dintre Președintele Klaus Iohannis si SECURITATE
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Ferma 2019. Unde se filmează emisiunea de la Pro Tv. Povestea uluitoare a locului
  7. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  8. "Sânii mei sunt naturali.." Cristina, piti de Romania cu sâni imenşi.