Monica Pop propune o nouă lege! „Politicienii să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor”

Loading...

Medicul oftalmolog Monica Pop vine cu o propunere legislativă cel puțin inedită. Doctorița vizează în mod direct politicienii cu funcții înalte și vrea să ofere copiilor o șansă de a învăța și de a-și clădi un viitor.

Oftalmologul are de gând să propună o nouă lege extrem de controversată. Celebrul medic are de gând să-i oblige pe politicieni „să adopte un copil sau să-l întrețină pe perioada studiilor”. Managerul Spitalului de oftalmologie din București și-a anunțat prietenii de pe o rețea de socializare despre propunerea politică pe care o are.

Monica Pop propune o lege! Vrea ca politicienii să adopte sau să întrețină un copil pe perioada studiilor

Monica Pop propune o nouă lege! „Politicienii să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor”
Monica Pop propune o nouă lege! „Politicienii să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor”

Îndrăzneața propunere legislativă ar dori să ofere oportunități copiilor cu o situație materială precară. Copiii trebuie să aibă șanse egale la o viață normală și la studii. „Propunere politică: Toţi politicienii cu funcţii retribuite (parlamentari şi nu numai) să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor! Acest lucru să intre în obligaţiile lor! Literă de lege!”, a scris managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti, Monica Pop.

Citeste si:  Dan Nica recunoaște că Viorica Dăncilă va fi UMILITĂ în Parlamentul European, unde are voie să vorbească doar 5 minute: E penibil să nu-i dai voie să răspundă

Sunt mulţi copii şi tineri care ar vrea să înveţe dar nu au posibilităţi! Ar fi o oportunitate pentru mulţi copii săraci, care altfel se pot „pierde”! Oare câţi ar mai dori să candideze dacă ar exista o asemenea obligatie? Un om care creşte copilul altuia e de 2 ori părinte! Toată gratitudinea pentru asemenea OAMENI! Vrem politicieni cu suflet”, a continuat aceasta.

„Cine să-i adopte/ajute? Deputatul-mitralieră, penalul Vâlcov, analfabeta Dăncila? Pentru ca o astfel de idee minunată să poată deveni realitate, ne trebuie alţi politicieni…E o propunere sfântă, dar cum majoritatea celor din fruntea ţării nu au nimic de-a face cu DUMNEZEU, mira-m-aş să ia în calcul asemenea idee.”, au reacţionat prietenii Monicăi Pop

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Home page
  4. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  5. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. Brigitte Năstase, eliminată din Ferma! Vedeta a pierdut duelul cu Otniela
  8. HOROSCOP CHINEZESC 2019 Dragnea, Iohannis și Tăriceanu